terliklerimlegeldim Usnac1995 Aşkım biz jollyden aldık, gidiş dönüş dahil 2 kişi için 37 bin gibi bir şey ödedik, 1200 euro. Burda yazın gidilen en alt segment oteller bile Şuan zaten 20 bin üstü. Bu sefer böyle bir şey yapalım dedik ❤️😅
Usnac1995 terliklerimlegeldim ayyy vallahi çok uygun . Peki kaç gün, birde yeme içme dahil değildir herhalde. Acaba onlara ne kadar bütçe lazım. Sen git gel de bizi de bilgilendir sana zahmet canımcım 😂❤️❤️ bir de turla keyifli olur mu onu düşünüyorum
cokisimvardahacocukuyutucam Fbiopenthedoor 💃💃bu böle fayda etmiyor öküzlük statüsünün en üst mertebesi kendisi.
terliklerimlegeldim Beyninizikullanmakucretsizdir Gel aşkooooo görrrll görrll takılırz kocalar napıyorsa yapaaar…….. fjksdkdldldl
Birberenannesi cokisimvardahacocukuyutucam biz hep evde oluruz. Bu senede öyle olucak. Çok güzel bi masa kurucam yicez içicez müzik açıp oynucaz eğlenicez. Çok güzel geçiyor yılbaşı geceleri. Bu senede öyle olur inşallah 🌸
cokisimvardahacocukuyutucam Birberenannesi ne güzel cnm ama eşimle dışarıda ama yine başbasa girmek isterdim bir mekan falan değil dolaşmak bireyler içip hafif şeyler yesek ama adamın ruhu öküz değil komple kavramı öküz yakında kuyruğu çıkabilir.
haydii HappyQueen bana da yazarmisinuz teşekkür ederim arabamız var gideriz belki korkuyorum kar yağıp yollar kapanırsa 😁😁😁
Burcubaslas cokisimvardahacocukuyutucam 4 yıldır evliyiz her yılbaşında annemlere gider birlikte yemek yer kutlardık. Bu sene arkadaşım birlikte geçirelim mi dedi eşi ve iki çocuğu var. Bizde üç kişiyiz 20 aylık bebişim var. Bende çok kararsızım annemlerle olmasak darılabilirler tek çocuğum her yıl alıştılar birlikte geçirmeye🥲 Eşimde hem arkadaşları hem annenleri bize çağır diyor ama belim ve boynum ağrıyor altından nasıl kalkarım bilemiyorum bazen kendimize bile yemek hazırlamak zorluyor. Kararsızım çok benim yerimde olsanız napardınız? Bu arada iyi seneler dilerim🎄🥰
cokisimvardahacocukuyutucam Burcubaslas eğer hepsini alacaksan onlarada bir iki şey yaptır, burada bir arkadaş öyle yapmış cnm . Bir yılbaşında farklı olsun almışsındır ailenden bir süre sonra TDK olmak isteyeceksin .🤣🤣ısınma turları attır ilerde supriz olmasın.
cokisimvardahacocukuyutucam Yaseoo benimkilerden uyur ama uyanana bilirler kendi dogurduklarima bile güvenmiyorum 🙃🙃🙃