Ygzbebis hunilimomy *Avent emzik *lansinoh biberon *prego park yatak *cabin boy araba *anakucağı *yürüteç
Ececiiim hunilimomy Oyun halısı Ana kucağı Mustela cold cream Bebek bulaşık kurutmalığı İlk adım arabası Ella Bonna patik 🌸
theblackvirgo Keçe bakim cantasi elimin altında olması güzel Küvet filesi iş görüyor Dis kasiyicilari Oda nemlendirici Anne yani besik Oyun halisi
Ayferde hunilimomy bebek yıkama seti bencede iyiki denilecek malzeme yemek masası ve önlüğüde iyiki almışım alt temizleme pamuklarıda çok güzel
ZeynovePoyraz hunilimomy philips avent biberon, küvet filesi, bebek bakım çantası, alt değiştirme bezi, çekmece düzenleyici, bebek kıyafetlerinin düzenli olması için baya işime yarafı😊
2bakartal Blgsrra oda isisinda 3 saat termosla da 3 saat icinde tuketilmeli.Doktorum demisdi.21 ay bu sekilde disarda ayarladim hep
misssevval Cansutaknn kiwi marka ama ikinci kez bebeğim olursa bu sefer göğse takılanlardan şarjlı olanlardan almayı düşünüyorum. Prize bağlı kalmak bir taraftan da çocukla ilgilenmek zor oluyor.
mmmm77 hunilimomy gümüş göğüs ucu başlığı, muhteşem birşey. Emzirirken yara olmaması için herkes almalı
Catlakbiranne Uykusuz-annee Trendyoldan almıştım ben aldığımda uygundu tabi şimdi almış başını gitmiş fiyatları
balliikedii hunilimomy reflü yatağı Tırnak törpüsü elektrikli Babayvac Ev içi için keçe organizer heryere geldi bizimle
Catlakbiranne 1anne1bebek___ Trendyoldan My rabbit yazın çıkıyor Cidden mükemmel bir leke çıkarıcı Bir kovaya kaynar su koyuyorsunuz 1 ölçekte leke çıkarıcıdan Hiç leke kalmıyor Renklilerde kullanılıyor diyor arkasında ama ona cesaret edemedim
1anne1bebek___ Catlakbiranne teşekkür ediyorum valla bende o kadar çok leke çıkarıcı denedim ki en iyi markanınkini bile yine de bana mısın denemedi, bunu deneyim bakayım yoksa kıyafetler boşa gidecek 😂
Catlakbiranne 1anne1bebek___ Valla benimde öyleydi çıkmıyordu çoğunu denedim Bunu da buradan görmüştüm 3. Alışım bu aldığımda 2 tane aldım