gnsbsk Kesinlikle kendime ve bebeğime yaptığım en büyük iyilik baby björn muadili bir anakucağı almak oldu. Harika harika harika. 9 aylık oldu bu zamana kadar hep kullandık. İçinde uyuyordu, gazını, kakasını rahat yapıyordu. Ben işimi hallederken kendisi içinde takılıyordu. Müthiş icat. *anne yanı beşik *organizler -büyük kolaylık- *süt sağma makinesi-ihtiyaca göre değişir bence. Beş günlük yoğun bakım süreci oldu mecbur kaldık aslında- *ayaklı fermuarlı tulumlar. -yenidoğan döneminde müthiş rahat oldu- *oyun halısı-altı ay kadar oyalandı çok severek kullandı- *fisher price uyku arkadaşı su samuru olan var bizde. Onun da hala ekmeğimi yiyoruz. Beyaz gürültü, müzik, ışık hepsi var. Uyurken dışarıdan gelen gürültüyü kesmek için kullandım daha çok aslında. *lastikli çarşaf. Kesinlikle en rahatı dağılmıyor. Toplanıp bebeğin ağzını yüzünü kapatmıyor. Yenidoğan döneminde kundak şeklinde torba uyku tulumu. Şimdi ise ayaklı uyku tulumu. Kesinlikle şart. Battaniye örtmek tehlikeli ağzı burnu kapanabilir Allah korusun.
Mrsada hunilimomy ana kucağı ,emzik,biberon,elektrikli süt sağma makinesi,mochi,bebek organizer düzenleyici her odaya yanımda taşıyorum,tırnak törpüsü ilk doğduğunda korkudan tırnak makasıyla kesememiştim çok lazım oldu bana :)
Azra41 hunilimomy anakucagi Termos Mama saklama kapları (dışarı da muthis kurtaricimiz oldu ) Kanguru ( aman dikkat önünüzü gormediginiz için düşme ihtimaliniz çok yuksek , düştük ayagi kirmistim ben ) Ağız mendiller ( kızımin cildi çok hassas olduğu için ıslak mendile no yaşasın ağız mendili dhhshs ) Valla aldığım herşey o kadar işime yaradı ki 😅 herseyimizi kullandik biz :)
Yagmur_24 doktor_bu_ne babybjörn e ben de katılıyorum gardaşım isveçliler yapmış😅😅 ama benim bundan hariç iyi ki yok ya her şey normal işte olması gerektiği gibi asıl ben kendime aldıklarıma iyi ki almışım bu fiyata bi daha alınmazmış diorum ahahah
maygirl hunilimomy reflu yatagi , burun aspiratör, keçe organizer çanta,yoğurt makinası ek gıdada aşırı pratik oldu lor kefir labne yogurt benim zamanimi çalmadan yapmak aşırı pratik oldu.alt açma örtüsü ve bez ıslak mendil koyma çantası….
ela14 Babynest iyiki almışım salonda boş koltuğa yatırmak istemiyorum akşama kadar yanımda babynestte yatıyor birde pilli tırnak törpüsü o kadar kolaylık sağlıyor ki kesinlikle tavsiye ederim birde mochi süt sağma aldım ben o çok kullanışlı bişey bir göğüsten emerken diğer göğüsten boşa akan sütü sağıyor elim ayağım oldu birde ben elektrikli süt sağma almadım kesinlikle oda alınmalı bence bazen sütü sağmak gerekiyor sonradan aldım ben almanızı tavsiye ederim benimki philips avent çok kullanışlı
kelebek_17 hunilimomy Doona bebek arabası Fisher Price ana kucağı Jr.Lapin beşik Baby-Vac burun aspiratörü Omron nebülizatör Munchkin suluk
Eymeneffem hunilimomy sallanan ana kucağı lansinoh biberon keçe bebek bakım çantası alt acma minderi oda nemlendiricisi aklima gelenler😂
Tosbikannem hunilimomy Düz kafa yastığı Babynest Reflü yatağı Banyo filesi Müslin battaniye çift taraflı Kiraz çekirdekli kolik kemeri Olmazsa olmaz iyi ki ek gıda için yoyko Munchkin suluk Event emzik Ek gıda için yine atıştırma kabı kapak kısmı plastik olan ebebek ürünü Bebek kitapları aktivite kitapları oyuncaklardan daha çok ilgileniyor Uyku tulumu Ateş ölçer
Deletedmom_112 hunilimomy hepsini saymayacam ama şu sıralar 22 aylık kızım için en çok iyiki var dediklerim Mamacup ve 360° dönen kaşık
gurbetcimami hunilimomy 🌺Kanguru ( en önemlisi) 🌺minik tırnak makası 🌺anne yanı beşik 🌺 gümüş kapak 🌺 bebek kamerası uyurken çok rahat oluyor 🌺joie bebek arabası 🌺 mama sandalyesi Şuan aklıma gelenler
Blgsrra 2bakartal anne sütünü ısıtıp termosa koyunca sıcak kalıyor mu ve kaç saat öyle kalabilir acaba ben bebeğimi emzirmiyorum biberonla sağıp veriyorum dışarı filan çıktığım zaman süt bozulur diye mama veriyorum
2bakartal Blgsrra oda isisinda 3 saat termosla da 3 saat icinde tuketilmeli.Doktorum demisdi.21 ay bu sekilde disarda ayarladim hep
Catlakbiranne hunilimomy Süt sağma makinası ( doğumdan sonra aldım uzun süre arkadaşlık yaptı bana) Reflü yatağı ( doğumdan sonra arkadaşım verdi doğumdan önce almak mantıklı değil ama) Emzirme önlüğü ve yastığı Emzik( En büyük hayat kurtarıcı bazen yine veresim geliyor ama büyüdü 😅) Lansinoh Biberon( Oğlumun en yakın arkadaşıydı) Oyun halısı(8 ay hayat kurtardı) Yürüteç( Zararlı deniliyor ama bizim hayatımızı kurtardı 2 3 ay ) Aktivite masası ( Ayakta durmasında çok yardımcı oldu ve uzun süre oynadı) My rabbit leke çıkarıcı ( Muhteşem bir leke çıkarıcı çoğunu kullandım ama bunun gibisi yok) Kanguru ( 1 yaşına kadar kullandım) Mama sandalyesi ( Gereksiz görüyordum annem aldı cidden çok gerekliymiş) Alt değiştirme örtüsü( Bebekken çok işimize yaradı) Hamak beşik ( Kısa süreli kullanılıyor ama 2 3 ay çok işime yaradı)
uyuyanadamdannefret Catlakbiranne aktivıte masasi almayi dusunuorum. Oglum surekli ayaga kalkmak istiyo. Gercekten oyalayici oliyo mu
Gezgin1anne Doğum sonrası ilk zamanlar reflü yatağı, Emzirme minderi, sling, comotomo biberon, gümüş kapak,babyjörn muadili ana kucağı acayip faydalandım. Bebek biraz büyüyünce oyun halısı, oyun matı iyiki iyiki!
Catlakbiranne uyuyanadamdannefret Evet bizim aldığımız eğitici bir aktivite masasıydı 2 bölmesi var Biri şarkılı biri ise mesela elma var orada ismini söylüyor alfabeyi sayıları sayıyor Ayakları çıkıyor bizimkinin Başta ben ayaklarını çıkarıp önüne koymuştum oynuyordu sesler hoşuna gidiyordu Sonra ayaklarını taktım tutunup onunla oynuyordu