hunilimomy
Korbel ( harika hic koku olmuyor cok kullanıslı gereksiz diye dusunmustum kesinlikle degilmis)
Skip hop aktivite masası( pahalı ama hayat kurtarıyor kesinlikle alınmalı 4.5 aylık oldugundan beri baya vakit geciriyor)
Kanguru( benim oğlum icinde olmayı seviyor, alısveris yaparken cok rahat ediyorum)
Joie mama sandalyesi( eğimli modu var 4 aylık olduğundan beri masada bizimle oturuyor ve cok keyif alıyor)
Eczaneden serum( 4 ay boyunca fizyolojik almıstım fakat bakanlıgın bazı markaları yasaklaması üzerine eczaneden alıp sırınga ile burnunu acmaya basladım, ilk cok korkuyordum simdi elim cok alıstı hem cok uyguna geliyor hem de cok pratik)
E&e antikolik bebek reflü yatağı( titreşimli olmasını oğlum cok sevdi gündüz bazen yüzüstü uyuyordu ve gazı kolay cıkıyordu)
Oioi diş kaşıyıcı gumy ( tutması kolay kendi agzına goturup rahatlıyor uc dort tane almıstım cok kullanıslı)
2.5 tog uyku tulumu ( örtüsünü kafasına cekiyordu cok rahat ettim uyku tulumuyla)
Mango astronot tulum( bebek için mont kaban cok zor oluyor ayakları istege gore kapanabilen astronot tulumla dısarı cıkmak rahat)