Elif1150Ecem Catlakbiranne Rabbim korusun şu zamanda,merkez üssü Marmara Denizi Mudanya Bursa’da 😔, Bilecikteyim hissettim saniyelik de olsa 🤲🏻 Rabbim korusun..
Metesmom Catlakbiranne ben de Balıkesir’in Bursa’ya yakın bi ilçesindeydim uyuyodum, birkaç saniye baya sallandı uyandım.
Duygu_52AK Catlakbiranne Maalesef hissettik canım ya uyuyordum baktım yatak sallanıyor eşim yapıyor sandım bi baktım ayna nın üstünde ki eşyalar gidip geliyor hemen fırladım yataktan İstanbul da yağmur yağıyor dışarı da çıkamıyorum 2 buçuk yaşında oğlum var Allah beterinden korusun hepimizi bir daha yaşatmasın inşallah 🙏
Catlakbiranne motherthea Tamam bacım bir şey yok çok şükür dua edelim sakinleş sende bi su iç evet baya salladı ama bitti
Catlakbiranne susunbebekuyuyo Avize sallandı bende uykusuzluktan sandım Gözümü açtım avize gidiyordu baya bilmiyorum Esenyurttayım şuan o yüzden mi böyle hissettim Baya burada hissedildi
Bugleminannesi28 Catlakbiranne bursa hissettik tabak canaklarim sallandı başta rüzgar pencereye vurdu sandım ama sonra deprem bildirimini gördüm allahim sen koru
sedasayan1111 Balkizlarim ben bayağı uzağım ama tanıyıp tanımadığım hiç kimsenin kılına zarar gelsin istmem Allaha emanet olun Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaAllah olmaz aklım çıkıyor 🙏
Catlakbiranne Balkizlarim Bende oğlumu alıp çıkacaktım bitmesini bekliyordum korkuttu baya İşte anne olmak 😢
Blackcloud Uyuyordum uykudan kaldırdı, çok sallandık. Önce uykusuzluk dedim ama yok baya baya deprem oldu. Rabbim korusun hepimizi..
Catlakbiranne Blackcloud Bende öyle sandım Bi gece yine böyle hissettim yatak sallanıyormuş gibi ışığı açtım baktım bişey yok Bunda da aynı oldu Dedim uyuuuuu sen öyle hissediyorsun Gözümü açtım avize gidiyor baya korkuttu
Catlakbiranne perikizii Korkmayın o derece değildi Yani salladı hissedildi baya Esenyurttayım silivriye yakın Endişe etmeyin bu sallantıda yıkım olmaz Sadece hissettirdi kendini
sedasayan1111 perikizii korkma Allahin izniyle hicbirsey yok belki duymadı yada şebeke hat sorunu olmuştur
Tombikdonerartikcokpahali perikizii korkmayın lütfen işi vardir. Belki bakamamistir. Rabbim yardımcıları olsun