Catlakbiranne susunbebekuyuyo Balkizlarim Oylesinebirisi Uykumdan uyandırdı ben ara sıra yatak sallanıyor gibi hissediyorum Baktım avize gidiyor Baya salladı
susunbebekuyuyo Catlakbiranne bende yataktaydım gece hiç uyumadık eşime söyledim uykusuzluktan oluyo dedi hayır dedim öyle bişey değil yani avizelere bakıyoruz sabit duruyolar yerden hafif salladı
Catlakbiranne susunbebekuyuyo Avize sallandı bende uykusuzluktan sandım Gözümü açtım avize gidiyordu baya bilmiyorum Esenyurttayım şuan o yüzden mi böyle hissettim Baya burada hissedildi
Aysunn41 Catlakbiranne ayy aklım çıktı telefona bildirim geldi anında sallandık kizimla evde yalnızız bide çok korktum Allah’m beterinden korusun bidaha yaşatmasın
motherthea Catlakbiranne kötü hissettim hamileyim bir de nabzım aşırı yüksek şuan öyle diyim kalbim cıkcak sandım
Catlakbiranne motherthea Tamam bacım bir şey yok çok şükür dua edelim sakinleş sende bi su iç evet baya salladı ama bitti
Catlakbiranne Balkizlarim Bende oğlumu alıp çıkacaktım bitmesini bekliyordum korkuttu baya İşte anne olmak 😢
Elif1150Ecem Catlakbiranne Rabbim korusun şu zamanda,merkez üssü Marmara Denizi Mudanya Bursa’da 😔, Bilecikteyim hissettim saniyelik de olsa 🤲🏻 Rabbim korusun..