Hep-sevgiden Deletedmom_112 yorumlari okudum ve şaşırdım acaba bunlar Anestezi ile takılma ücreti mi yoksa normal muayene esnasında doktorun odasında takılmada alınan ücret mi birde spirali kendiniz eczaneden mi alıyorsunuz yoksa hastaneden mi
Gulsen54 Hep-sevgiden hafif anestezi ile sedasyon denilen uyutularak takılan hastanede ameliyathanede takılıyor normal spiral
Hep-sevgiden Gulsen54 anladım teşekkürler bende taktırmak istiyorum ama korkuyorum o yüzden merak ettim
AlinaEmreHan1 Deletedmom_112 Ankara Eylül sonu - Ekim başı taktırdım 10yıllık. 1800 ödedim (Tc vatandaşı olmadığım halde) 4 bin nedir yahu
damlaka Ebrarsaremm hangi doktora taktırdınız acaba muayene ücreti ayrı sprialde ayrımı fıyat ödediniz yoksa ikisi birmi 1000 ödediniz bende orda taktırmayı düşünüyorum
Yeniannee23 @Ebrarsaremm doğrudur maalesef tam bir bilgim yok bende sağlık ocağında taktıridim diye düşünüyodum
Mavimsi45 Kiiiz bu fiyatlar ne 😳 bence devlette taktirin ucretsiz. Ayni islem sonucta ki zaten 2 dk bile surmeyecek bi islem icin bu kadar para bayilmaya gerek yok diye dusunuyorum
Deletedmom_112 Mavimsi45 demi fiyatlar çok yüksekler, adet olmadığım için devlet takmıyor en iyisi bir daha gideyim.
AlinaEmreHan1 Deletedmom_112 Özel Nur Tıp merkezi (Canan Gündüz hanıma gittim) Hamileliğimde de ona gitmiştim spiral taktırırken de aynı doktora gittim