Deletedmom_112 Sinemeyra Mercece12 Eylullmomss Fiyatlar galiba hastaneden hastaneye bayağı değişiyor bin lira yazan da olmuş 9 bin de, en iyisi telefon ile hastaneyi aramak.
Deletedmom_112 YigitArass fiyatlar çok değişken İnşallah gideceğim yerde çok yüksek değildir, en iyisi sabah telefon ile arayıp bilgi almak bin lira yazanda var 9 bin lira yazanda
Turuncukafa15- Gulsen54 9 bıne doğum oluyor yuh yani. 2 dk bile sürmeyen bir işlem . Resmn soygunculuk bu.
bmmomss Turuncukafa15- 9 bine kaldı mı ya doğum 🥹 fiyatlar çok uçtu burda geçen sene 9 du 5-6 ay önce kuzenim doğurdu 21 e sezeryan oldu
Gulsen54 Turuncukafa15- lüks yerlerde fiyatlar böyle A plus hastaneler genelde yüksek ama tıp merkezi butik merkezler gibi B sınıfı yerlerde uygundur diye düşünüyorum
busenur381_ bmmomss üç ay önce 6000 e doğum yaptım ve dört dörtlük tu bu arada mardiin kiziltepede yaptım dogumumu sezeryanda 7000 di ben normal yaptım burası baya uygun o yonden
kamer21 Ankara sincan koruda doğum yaptığım yerde 717₺ takma ve alet dahil sonra aletin kontrolü için muayene 515₺
Hep-sevgiden Deletedmom_112 yorumlari okudum ve şaşırdım acaba bunlar Anestezi ile takılma ücreti mi yoksa normal muayene esnasında doktorun odasında takılmada alınan ücret mi birde spirali kendiniz eczaneden mi alıyorsunuz yoksa hastaneden mi
Gulsen54 Hep-sevgiden hafif anestezi ile sedasyon denilen uyutularak takılan hastanede ameliyathanede takılıyor normal spiral
Hep-sevgiden Gulsen54 anladım teşekkürler bende taktırmak istiyorum ama korkuyorum o yüzden merak ettim
AlinaEmreHan1 Deletedmom_112 Ankara Eylül sonu - Ekim başı taktırdım 10yıllık. 1800 ödedim (Tc vatandaşı olmadığım halde) 4 bin nedir yahu
damlaka Ebrarsaremm hangi doktora taktırdınız acaba muayene ücreti ayrı sprialde ayrımı fıyat ödediniz yoksa ikisi birmi 1000 ödediniz bende orda taktırmayı düşünüyorum