Melikenl AlinaEmreHan1 kocam altından başka bişey hediye alsin o dakka kavga kıyamet ama yemeğe verilen paraya da hayatta acımam şimdi 😅
_Goktugunannesi__ HLmom Gümüş set tercih ederdim sanırım ben Pandorayı çok beğenmiyorum biraz büyük taşlı set daha hoş olurdu
durukusunannesi_ HLmom bence 3 gram altın alın kar edersiniz en azından. Gümüş set kararıyor Pandora bilemedim o kadar çok çakması var ki basitleşti artık
HLmom durukusunannesi_ kullanacağım bisey olsun istiyorum bu sefer hep birikim amacıyla düşündüm şimdi kendime ait olsun diyorum
durukusunannesi_ Melikenl siz yazınca baktım da ben gramın 1000 tl olduğu yerde kalmışım olsun orası iyiydi 😂
Dilararden Pandora artık çok basit oldu herkeste var, gümüş set taşları düşecek kararacak üzüleceksiniz. Guess bileklikleri de güzel ama kimyasala değerse onlarda kararıyor ama uzun süre kullandım. Ya da altın bileklik alın:)
Minel-inannesi HLmom bi tane ceyrek al, kalan paraylada celik pandoralardan al. Cok iyi imitasyonlarini yapiyolar artik. Butun damgalari var.
tarcinnn HLmom gümüş de sarılınca etmez pandora da 2. El okutursanız yine ucuza gider. Ben pandora aşığıyım zaten satmak için almadığımdan pandora 🌸
Winnithepooh HLmom şahsi fikrim altın almanız bütçenize uygun bileklik ince şekilde veya yüzük sadece yada küpe şeklinde Pandora hiç almadım duydum hep ama gümüş ile aynı şekilde sanırım 3 bin altına yatırım olsun bence
HLmom Winnithepooh yatirimlik değilde kullanmalik istiyorum bu sefer altında 3 bine çok zor anca Bi çeyrek eder