tarcinnn HLmom gümüş de sarılınca etmez pandora da 2. El okutursanız yine ucuza gider. Ben pandora aşığıyım zaten satmak için almadığımdan pandora 🌸
Winnithepooh HLmom şahsi fikrim altın almanız bütçenize uygun bileklik ince şekilde veya yüzük sadece yada küpe şeklinde Pandora hiç almadım duydum hep ama gümüş ile aynı şekilde sanırım 3 bin altına yatırım olsun bence
HLmom Winnithepooh yatirimlik değilde kullanmalik istiyorum bu sefer altında 3 bine çok zor anca Bi çeyrek eder
durukusunannesi_ Melikenl siz yazınca baktım da ben gramın 1000 tl olduğu yerde kalmışım olsun orası iyiydi 😂
HLmom durukusunannesi_ kullanacağım bisey olsun istiyorum bu sefer hep birikim amacıyla düşündüm şimdi kendime ait olsun diyorum
boudiccan HLmom pandora çok güzel. Hem arada bir de olsa charm alarak degisiklik yapabilirsiniz. Hobileriniz, özel gunlerinizle ilgili cok guzel charmlar alıp anılarınızı bileginizde taşıyabilirsiniz. ( reklam gibi oldu hahah ) ama ben cok begeniyorum
HLmom boudiccan bnde ne zamandır istiyorum ama bi kararsızlık geldi dediğim gibi hatta para koyarken kenara pandora için koydum ama işte
Dilararden HLmom https://www.altinbas.com/urun/altin-yonca-bileklik-blbr0032-25359 Gibi daha çok model var :)
Winnithepooh HLmom günlük kullanıma uygun yüzük bileklik küpeler var 3 bine bulunur emin olun ve yıllar sonrasına yatırım olur Allah sattirmasin ins 🙏 bende günlük takacağım şeyler almak isterim heo ve bütçemizde çok olmadığından hep az gramli ve pahalı olamyan şeyler alırım ondan söyledik aslında 🤭
HLmom Winnithepooh Allah sattirmasin tabii en önemlisi o bende hep az biriksin gram falan yapıyordum iste dediğim gibi hiç böyle kendime diyip aldığım olmadı heves ettim sanırım 😀
HLmom Melikenl o zaman önce çay üstüne tatlı üstüne kahve çünkü kahve olmadan ben bir hiçim eve de koşarak dönerim bu şartlarda