Cansuaselmila Deletedmom_98 öyle bi hale geldikki evlatlarımız büyüyüp okula gitsin meslek sahibi olup kendi ayaklarının üstünde dursun isterken şimdi okula gidip gelirken basına bişey gelirmi biri bişey yaparmı diye düşünüyoruz bize bu durumu yaşatan sistemin allah belasını versin . size de kutsal mesleğinizde başarılar diliyorum 🤍
FirdevsHaniminKiziKonusuyor ikiaslanannesi ne diyorsun ya şaka mi bu tuylerim diken diken oldu başımdan aşağıya kaynar sular döküldü kendime gelemiyorum
evam15 ikiaslanannesi allah belasını verir inşallah can çekişe çekişe ölür geberir acılarla kıvranır ölümü bekler inşallah soysuz
eylulcakir O haberi okudum sabah eşim o gerçek bebek değilmiş gerçek gibi üretilen bebeklerden dedi fark etmez öyle de olsa yakalanıp 10 parça bölünmeli şerefsiz
littleflower Yapay bebek diyerek kamuoyunun nabzını düşürmeye çalışıyorlar eminim . Yapaya yapan demek ki gerçeğe yapmak istiyor hafifletilecek bir durumu yok . Ne idamı ne Hadimi ona öyle işkenceler etmek lazım kiiii öyle kolay ölmeyecek..
ikiaslanannesi littleflower evet evet oyuncak diyerek hafifletmeye çalışıyorlar ama bugün oyuncağa hallenen yarın gerçeğine neler yapar
gly57 ikiaslanannesi ben okumak istemedim gerçek olduğuna inanmak istemedim. çok ağladım. etmediğim beddua kalmadı. Allah belasını versin ölürken acı çekerek gebersin pislik. kanım dondu bütün gün aklımdan çıkmadı .kıyamet kopsun istedim
ikiaslanannesi 3prenses_annesi Biz görmeye duymaya tahammül edemiyoruz ama o bebek şuan ne haldedir 😔😔😔
ikiaslanannesi gecekusu_- Ben Feyza Altunun hikâyelerinde gördüm. 3-4 gündür olmuş ve kamuoyundan saklaniyordu bu olay. Ama inşallah cezasını kamuoyunun önünde çeker
gecekusu_- ikiaslanannesi bende gördüm görmez olaydım içim kan ağladı resmen 😢 Rabbim çocuklarımızı böyle iğrençliklerden pisliklerden korusun 🙏🏻😭
ikiaslanannesi ONAEA Nasıl bir devirde yaşıyoruz. Bu devirde kadın olmakta çocuk olmakta hayvan olmakta zor. Her şekilde tecavüz ediliyorsun çünkü
ikiaslanannesi tamamdedimyaa Allah bilir ne zamandır olmuş bu olay da yeni gün yüzüne çıkıyor. Sorumluları ennnnn ağır şekilde bedel ödemeli
ikiaslanannesi helloobitchs onun etlerini kızgın ateşte yakıp her parmağını koparıp defalarca tecavüze uğradığını Canlı canlı o şeytana bunu yapsalar ne güzel olurdu. İçim yinede sogumazdi ama….
ikiaslanannesi Yelizinannesi Kız erkek artık fark etmiyor bu sapıklar hayvana bile tecavüz eden cinsten 😭😭😭
ikiaslanannesi sifirekran_bolkitap Hayır hapis cezası değil ya bu çok çok ağır ceza almalı canlı canlı işkence ettirilmeli ☹️