prensesannesi07 Hemen bulunması gerek kızlar yeni haber yok mu bulunduğuna dair inşallah bulunmuştur beynimden vurulmuşa döndüm habere bakınca
ikiaslanannesi prensesannesi07 Ben Feyza Altun dan takip edicem çok merak ediyorum sonucu ne olacak 😭
birazquality kucukmucizemsin3587 istemezseniz olmazsınız zaten😒 islamda evlilikte zorlama olamaz kadının rızasının olmadığı bir evlilik sahih olmaz yani nikah geçerli olmaz
ikiaslanannesi Prenses_isabella Çok çok çok iğrenç bır zamanda yaşiyoruz ve çocuk büyütüyoruz . Allah cocuklarımızı vıcdanlı insanlarla karşılaştırsın🙁
3prenses_annesi ikiaslanannesi Bende şuan Feyza altunun hikayesinde gördüm uykum vardı onu görünce uykum kaçtı sinirden biz görmeye duymaya tahammül edemiyoruz Allahım böyle pisliklerin canını alsın inşallah 😡🤲🏻
ikiaslanannesi 3prenses_annesi Biz görmeye duymaya tahammül edemiyoruz ama o bebek şuan ne haldedir 😔😔😔
1meowmam ikiaslanannesi şimdiki insanların şeytana ihtiyacı yok şeytan oturmuş izliyor yemin ederim , allah belasını versin elime geçse ben parçalarım onu ,hadım edilmesi gerek böylelerinin
birazquality kucukmucizemsin3587 o halde gerçek şeriat olmaz. Yanlış bilgiyi düzeltmek istedim sadece. O şekilde yönetilmediğimiz için olmayan birsey hakkında konuşmamız da manasız olur😊
ikiaslanannesi biyiksiz_yorumcu Allah böyle dusunmemızı sağlayan herkesın belasını versin şu mübarek gecede
ikiaslanannesi Baloglum93 Zaten endıselıydık artık daha da korkmaya başladik. Bu korkuyu içimize salanların allah binbir türlü belasını versin inşallah
gecekusu_- ikiaslanannesi haberi göremedim nasıl görebilirim ? Birde böyleleri var oldukça cidden artık yaşamaktan dünyaya çocuk getirmekten korkar olduk ne istersen el kadar bebeden böylelerine cidden ya idam gelmeli yada hadım edilmeli 😡 Allah bin bir belasını versin şimdi bu postu okuyunca kızımın yanına nasıl gittim anlayamadım 😭 çok zor bir durum cidden çocuk olmakta kadın olmakta çok zor Rabbim evlatlarımızı böyle pisliklerden canilerden korusun 🙏🏻😭😭😭😭
ElisaMom_ gecekusu_- bence haberi okumayın bile,hala kendime gelemiyorum aglamktan susamıyorum,çok kötü 🥺
ikiaslanannesi gecekusu_- Ben Feyza Altunun hikâyelerinde gördüm. 3-4 gündür olmuş ve kamuoyundan saklaniyordu bu olay. Ama inşallah cezasını kamuoyunun önünde çeker
ONAEA ikiaslanannesi keşke görmeseydim postunuzu çok etkilendim çook beynimden vurulmuşa döndüm lohusalığım zaten çok ağır geçiyor 😭 Allah belasını versin o kişi kimse cehennem bile kabul etmesin ya böyle vicdansızları Allahım daha neler yaşayacak bu el kadar sabiler bi yerde savaş bi yerde pislik insanlar nelerin kimlerin içindeyiz yaşam savaşı yetmezmiş gibi bu kansızların arasında kim olduğunu bilmeden yaşamak korkunççç 😭😭😭
ikiaslanannesi ONAEA Nasıl bir devirde yaşıyoruz. Bu devirde kadın olmakta çocuk olmakta hayvan olmakta zor. Her şekilde tecavüz ediliyorsun çünkü
gecekusu_- ElisaMom_ bu postu gördüğüm de çok kötü oldum okusam nolur bilmiyorum ama googleye yazdım çıkmıyor da yakalanmış yakalanmamış mı takip etmek istiyorum 😭😭😭 inşallah yakalanır da icabına bakılır 😭😭
tamamdedimyaa ikiaslanannesi gördüğümden beri aklımdan çıkmıyor. Kızıma bakıp bakıp dua ediyorum iyi insanlar çıkar karşısına diye.O adam kadar hepsi suçlu. Ekşi paylaşan kişiyi banlıyor. Paylaşan kişi ne kadar süre bekliyor bellisiz. Bebek ne durumda yaşıyor mu sorunu var mı ? Bu sorular çıkmıyor aklımdan. Bunu yapanı halka verecekler. İdam felan değil halk verecek cezasını.
ikiaslanannesi tamamdedimyaa Allah bilir ne zamandır olmuş bu olay da yeni gün yüzüne çıkıyor. Sorumluları ennnnn ağır şekilde bedel ödemeli
Beraninannesii ikiaslanannesi Allah belasını versin Allah kahretsin nasıl bir insan masum bir yavruya böyle sapkın bir şekilde dokunabilir aklım almıyor haberleri okudum yüreğim titredi Allah’ım biz nasıl bir dönemde yaşıyoruz ne acılar cektirdi şimdiye kadar kim bilir masum yavruya inşallah hemen bulurlar ve o çocuğu onun elinden kurtarirlar pislik hayvan herif
prensesannesi07 Son durumdan haberi olan var mı ?????? Bakıyorum bakıyorum birşey bulamıyorum , nasıl hemen bulunmaz aklım almıyor
susunbebekuyuyo ikiaslanannesi bide bunu besler yaşatırsalar Allah belalarını versin ibreti alem olsun diye bunu taksim meydanında sallandırsınlar şu ve şunun gibi kansızlar için acı çektirilerek idam edilsinler süründürülsünler
ElisaMom_ gecekusu_- görsel olarak çıkmıyor kaldırılmış görsel ama piçin attığı mesajlar falan gösteriliyor