BelaCivciv bebitonunannesi_ Büyüdükçe daha anlaşılır oluyor. Bazen de göster bana diyorum o şekilde anlayabiliyorum😅
esraanurrr BelaCivciv ay devam edicem çok sevdim bu postu ahhahahahah Pika- kitap Ammo- muz ama armutla muz karışımı gibi oluyor Açıngi- aç Kako- kafa
BelaCivciv esraanurrr Ammo- muz ama armutla muz karışımı gibi oluyor Belki ikisini birlikte istiyor ama sen anlamıyorsun😂
BelaCivciv birbebisannesii Teçey : teyze Biraz daha zaman geçince yer değiştirir harfler teyçe olur o😂
sifirekran_bolkitap BelaCivciv Kamyon durunca tıs diye ses çıkarıyor ondan sanırım saban akşam kesinlikle izleriz pencereden el sallarız 😍😂
delirmeceler BelaCivciv akka-ayakkabı Mur -hamur Çakiz-sakız Tallama-ağlama Mişkin-kedi Coco-köpek Are-fare Uçtak-uçak Daha çok varda bunlar şuan aklıma gelenler
BelaCivciv Tombikdonerartikcokpahali Uğraştırmıyor anasını babasını işte akıllı çocuk😂Biz de anlayana kadar kırk takla atalım😂
BelaCivciv Deletedmom_112 Yayo Alo: Yağız Ali Kardeş isimleri söylerken bütün çocuklar çok tatlı ya, bu postla bunu fark ettim😄
berikomoms BelaCivciv romanın benim olması dışında problem yok 😂😂 kocama bile sarılamıyorum benim kocam diyo 😂
eraysen BelaCivciv aşırı hemde evdeysek yarım saat demez meee diye başlar dışarı çıkınca 3 saat aklına gelmez 😂
BelaCivciv Cennetkokulum___ Muşdaba:Mustafa(erkek kardeşimin ismi) Yicem😍 İsimleri söylemeleri aşırı tatlı Kızım da benim ismimi abu diyo😂
Cennetkokulum___ BelaCivciv dayı diyemiyor böyle çözüm bulduk 😅😅😅 Teşekkür ederim ☺️ Benim ismimi de daha bugün soyleyebildi 🥲