berikomoms BelaCivciv evet gün geçtikçe yeni birşey öğreniyor 😂 2 yaşına geldi ne ara büyüdü şaşırıyorum 😂 yanımda oturuyor şuan geldi saçımdaki tokayı çıkardı benim tokam diyo
sifirekran_bolkitap BelaCivciv Kamyon durunca tıs diye ses çıkarıyor ondan sanırım saban akşam kesinlikle izleriz pencereden el sallarız 😍😂
esraanurrr BelaCivciv nio- ne o Akka- ayak, ayakkabı Ço ço- çorap ve çorba Jüüümi - çok komik ama sadece su demek hahahahahahah
BelaCivciv esraanurrr Jüüümi - çok komik ama sadece su demek Yaa nasıl böyle duyup söyleyebilir 😂 çok iyiymiş
bebitonunannesi_ BelaCivciv ben ne dediğini anlayamıyorum çok konuşuyor maşallah ama ne diyor bilmiyorum, özellikle oyun oynarken atiiii diyor , konuşuyor baya , köpek diyorum ha ha diyo hav hav demeye çalışıyor,kediye tidi diyo
BelaCivciv bebitonunannesi_ Büyüdükçe daha anlaşılır oluyor. Bazen de göster bana diyorum o şekilde anlayabiliyorum😅
selimhankerem BelaCivciv Söyleyemediği kelimelerin hepsi “ınço ” keşke ne olduğunu bilsek😁 Haçu= Havuç Çüçük ayk = küçük ayak kardeşinin ayaklarını öpüp anne bak çüçük ayk der 😍
tarcinnn BelaCivciv ya bir sürü şey söylüyordu şimdi baba hadi gel diyor çok met anlatıyor dersini zaten konuşur elbet ☺️
Leyla0613 BelaCivciv aslında çok kolay ikna olur her konuda, sadece bu konuşma konusun da bildiğinden şaşmıyor 😂
Tombikdonerartikcokpahali Az bir kelimesi var fakat her kelimesi çok anlaşılır. Kardeşi uyuyor ise uyuyooo der. Su istediği zaman su der. Bir bebek ağlayınca veya kardeşi, ağlıyoo der. 😅 Çoğu kelimesi böyle hiç kendi kendine uyarlama yaptığını görmedim 🤣 ayakkabıya ayakabi der k yi baskilamaz 😅
BelaCivciv Tombikdonerartikcokpahali Uğraştırmıyor anasını babasını işte akıllı çocuk😂Biz de anlayana kadar kırk takla atalım😂
berikomoms BelaCivciv romanın benim olması dışında problem yok 😂😂 kocama bile sarılamıyorum benim kocam diyo 😂