busraaaaeervaaa doğum yapalı bir hafta olmuş daha. Sezeryanlıyım, dikişlerim acıyor. Oturup kalkamıyorum. Sürekli evdeyim. Annemde kayınvalidem de yanımda. 60 metrekarelik ev. Sürekli bebeğimin bakımına karışıyorlar. Eşimden destek istedim. Çok bunaldım. Bir yerlere götür beni dedim. Hani Haziran ayı. Temmuz geliyor. Tatil maksatlı söyledim yani. Kabul etmedi. Oğlanı bırak istediğin yere git serbestsin dedi. Annemde yanımda üstelik. Bari o yanındayken bana bunu yapma. Bende tamam o zaman giderim yalnız unutma bu cümlelerini dedim. Bakalım anası yokken el kadar bebekle ne yapacaksın dedim. Kaynanam ordan yetişip el kadar bebeği bırakıp nereye gidiyorsun dedi. Oğlun beni yolluyor tatile baksana ne diyor dedim. O beni gönderiyorsa seve seve giderim ben belli ki oğlana bakacak güçte görüyor kendini dedim. Ben bakayım bari dedi kaynanam. Süt sağ bırak dedi. Sağmıyorum meme benim değil mi dedim. Lohusa kafasındayım yanı. Yoksa hangi anne evladını bırakır tatile gider? İnatlaşıyorlar analı oğullu benimle. İdare edelim. İyi değil bu. Söylediklerini bilinçli yapmıyor diyen yok. Kaynanam ben öyle diyince mama verelim bari ne yapalım çocuğu aç bırakacak halimiz yok dedi. Keşke memelerimden süt gelse de ben emzirsem o kadar seviyorum o kadar kıyamıyorum dedi. Annem yanımda olmasa bu cümleleri duymasa herkes benim delirdiğimi düşünürdü. Net eminim. O kadar ağrıma gitmişti o cümleleri. Oğlum 1,5 yaşında şuan. Ben hala o cümlelerinin etkisindeyim. Asla unutamıyorum. O kadar canım yanmıştı yani. Daha 5 günlüktü bebeğim bu cümleler bana söylendiğinde. O kadar zordu ki hayat bu cümleleri duyduktan sonra. Affedemiyorum yani. Eşimi de affedemedim. Evladımız var. Onun İçin bazı şeylere mecburum. Elimden geleni de yapıyorum ama ona olan kırgınlığım kızgınlığım malesef ki geçmiyor. Kadınlar lohusalık süreçlerinde onlara yaşatılanları, yapılanları asla unutmazmış. Bende o moddayım. Düzelmiyor malesef. Alttan almak benden bekleniyor sürekli ama yapamıyorum olmuyor yani. Nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum. Eşimle aramızda iyi değil bu arada. Evladımız İçin çekiyoruz birbirimizi. Herşeyin hayırlısı yine de….