busraaaaeervaaa ben liste halinde kısaca aklıma gelenleri yazayim
. Kaynanamla kızımı yıkıyorum havlu almak için arkamı döndüm kızımdan acı bir çığlık bir baktım memelerini sıkıyor dedim napiyorsun memeleri cikmazmis ondan sıkıyormuş dedim duymuyormusun nasıl ağlıyor yeter bu kadar elinden zor aldım. Ertesi günü doktor kontrolü vardı doktor dedi naptınız bu bebeğe göğüsleri ödem tutmuş dokunmayın sakin kaynanam ondan sonra aldı cevabı oturdu yerine
- Gece kızım uyanıyor mama veriyorum sütüm gelmediği için kapının ağzında durup sütün geldi mi çocuk mu uyandı neyi var soruları Allah’ım hala sinir oluyorum ağrım var çocuk ağlıyor bir mama bir kızım paniği içindeyim bir gün dedim anne sen yap mamayı kızım durmuyor aman ben anlamam yapamam o zaman al bak bebeğe ben yapayım dedim zorla baktı. O kadar gösterdim biliyordu yapmadı.
- Kuzenim geldi eşiyle 12 ye kadar uyur uyanır kızım 12den sonra gece uykusuna geçiyordu. Saat oldu 1 onlar geldiği için uyumadı doğru düzgün ağlaya ağlaya helak oldu kızım gitmiyorlar da 1 i geçmişti hala bizdelerdi ay ona da çok gicigim hala kahve derdindelerdi.
- Beni burda dovmekten beter ettiler gidicem ben diyip herkese kotuledi bizi birşey yapmadım kötü ağzımızdan siz çıkmadı sırf bebeğe onun istediği şeyleri yaptırmadım diye ayağa kaldırdı. Gitti de rahatladım çok şükür
- Bir gece artık o kadar yorgunum ki kızım durmuyor beynim yanıyor artık ciddi anlamda boruya asmayı düşündüm kendimi ağlaya ağlaya yapmicam asmicam kendimi diyip diyip tuttum sesime ablamla eşim geldi korkudan ikiside uyumadı 🤣
Daha varsa uzun oldu liste başka zamana devamı
Son olarak kaynanam hastanede yanımda kaldı sabaha kadar uyudu yer kapladi koltukta yattı ablamda sandalyede süründü sabaha kadar beni bekledi uyumadı ayyy sinir