busraaaaeervaaa doğumdan çıkar çıkmaz odaya geçtim, bebeğim küvezde, yüzünü bile görememişim. Kaynana açmış bana görümcemin oğlunun bebeklik fotoğrafını gösterip bak böyle sağlıklıydı demişti. Allah yarattı demeden gırtlaklayacaktım. Neyse sakinleştim uykulu uyanık arası yatıyordum görümcem de hamile o gün cinsiyet öğrenmiş aradı anne erkek diye aaaa senin de mi erkek bi kız olmadı gitti dedi. Doğumdan çıkmadan 5 dakika önce gelmişler, babam kaç saat yoldan gelmiş benim için bekleyen kimseye me hoşgeldin ne merhaba hiçbirşey dememiş eşimin ailesi. Eşime oğlum nasılsın demeyi bile çok görmüşler. Odada eşimle yalnız kalınca eşimin el gibi gelip gittiler ben evlat değil miyim diye ağlayışını üç ömür geçirsem yine unutmam. Bide ben kalcam diye tutturuyor. Yok istemem dedim. Doğumdan birkaç ay önce anne benimle kalır mısın demiştim ilkte tamam dedi sonra görümcem de hamile olduğunu söyledi ondan sonra ee bende Fatma’ya bakacağım dedi. Çok kırılmıştım. Annem vefat ettiği için anne yerine koymuştum. Şu an ha görüşmediğim komşu ha o aynı şey. Düğünde durumları yok diye birşey istemedim kaçarak evlendiğim için zaten dedesi giller anasını babasını tanımadığımız insanın düğününde napıcaz dediler eşim için bile gelmediler. Hepsinin işi düşünce kapıma dizilmesini biliyorlar. Eşimin babası kumarda bütün parayı kaybetti karılara mekanlara yedirdi. Eee oğlum yardım ediverin. Yok para dedim. Çocuk iki aylık olunca gelip gören dede neneden ne bekliyorsun 😂😂