Busraecel ozdecan Yaşın kac bilmiyorum ama alma canım benden sana tavsiye ben ilk dogumumu yaptığımda benimde doğum kilom kalmamıştı 47 kiloya geri düşmüştüm ama şuan yerimiz artik hazir kilo almak için 2. Dogumu yaptım ve eski kiloma bile gelemedim henüz 🤦🏻♀️
birkizannesi-35 ozdecan 50 kilo iyi değil mi bende vermeye çalışıyorum gerci şu an hamileym ama sporsuz veremiyorum
sadecehande Bende aynı durumdayım emziriyorum alamıyorum. Sürekli tartılıyorum bir gram alırım belki diye yok yok yok
Eslemveasya ozdecan Ben de de aynı dert var☹️ 27 haftalık hamile olmama rağmen 53 kiloyum😏 2. Gebelik bu
Yagmur_24 ozdecan benimle arkadaşlık etmek desem kızar mısınız ben rüyamda bile kilo alıyorum yemek yiroum çok seviyorum yemek yemeyi
Catlakbiranne Yagmur_24 Diyetisyen vermek daha kolay demişti Kilo alımı çok daha zormuş Çünkü iştah olmuyor mide kabul etmiyor Vermek isteyince ayda 1 2 kilo veriliyormuş almak isteyince de anca 600 gram alınabiliyormuş 🤷
Tubanurrr Yagmur_24 soyle bu iştahsız insanlar senin benim gibi zevk için güzel olduğu için değil de yaşamak için hayatta kalmak için yiyorlar o da iki saatte yavaş yavaş iki lokmayı zorla yeyip doydum deyip kalkıyorlar benim de kuzenim öyle yemek yerken iki saat tabağı inceler o kadar yavaş yiyor ki acaba yesem mi yemesem mi diye düşünüyor resmen ve kilo alamadığı için üzülüyor
incizeynep ozdecan Benim de öyle hamilelikten önce 52 kiloydum doğum yaparken 62 şuan 46 gitgide eriyorum 😑 evlenmeden önce zayıfım diye patatesi ezip içine kaşar rendesi ve tereyağı koyup her gece yerdim ve bebe bisküvili süt içerdim bol bol kuruyemiş muz tüketirdim kahvaltımı çok sağlam yapardım bu şekilde 16 kilo almıştım ama şuan bebe bisküvili sütün zararlı olduğunu düşündüğüm için ve zamanım olmadığı için dediklerimin hiçbirini yapamıyorum
Yagmur_24 Catlakbiranne ya keşke ben de biraz versem süper olcak ama işte bok boğaz durmuyo yiyorum şimdi 3 tane eti puf yedim gerek de uçtoktu ama yedim ahshxb öfff pişmanım
BenDiyeBiri_ ozdecan ben 45 kiloyum doktora bile başvurdum ama zerre kilo almadım sadece gram alıyorum hemende veriyorum
Dilararden Bende her ay kilo veriyorum şimdi 43 e düştüm. Ve yiyorum da, sanırım bunun bir yolu yok. Kan verdim bir sorun da yok. Bebeğiniz sizin de çok hareketliyse peşinde koşarken yok oluyoruz bence bir de uykusuzluk felan da eklenince
Erkekannesi_1 Ben 53 kiloyla hamile kaldım 85 le doğuma girdim şuan 67 kiloyum ama kilom bana yakışıyor boyum uzun olduğu için göstermiyorum
zhr0624 nazo58 Erkekannesi_1 Erkekannesi_1 nasıl verdin kiloyu bende şuan 85 kiloyum 70 le hamile kaldım
Anneoglu_65_06 ozdecan ah bacım keşke benim de derdim kilo almak olsa bende nasıl vereceğimi düşünüyorum Kara kara 😅😅
Anneoglu_65_06 ozdecan ama sürekli yerseniz kilo alırsınız bence mideniz büymus olur örnek günde öğün belirlemeden ekmek arası yapıp yapıp yiyin çünkü öğünler arası çok yerseniz kilo alımı daha çok olur