HayatL26 Arabamız wolswogen passat 🚘 Hayalini kurduğum araba Mercedes Benz G serisi müthiş bişey 🫠cillop :)) eşim passat hastası aman arabasına zeval gelmesin :))) İnşallak herkesin hayatı da hayali de istediği doğrultuya güzelleşir 🙏
hepoyleolurzaten_ Zeyn0206 Peugeot 308 kullanıyorum kendisi arızada dünya markası shshhshsh ama seviyorum keratayı 😂 İstediğim arabada Jeep Renegade
Aalime Zeyn0206 @hepoyleolurzaten_ Ya en sevdigim post acilmis Bizim bir arkadasin togg a alerjisi var gorgusuzluk olarak goruyor ellaaaaam bende o zaman inada bende togglandim diye paylasayim tüh bak keske gorseydi 😂😂😂
hepoyleolurzaten_ Aalime Ahahahahaha alerjisi olanlar okumasın, kaşıntısı tutabilir 😂 Bi tur versene bende biniiiim
Esraesra08 Zeyn0206 mini copper countryman bundan önce clio vardı bebeğimin babası doğum hediyesi olarak arabamı değiştirdi bundan sonraki jeep renegade düşünüyoruz bagajı çok geniş o yüzden kullanışlı olabileceğini düşünüyorum
sarmaliklahana Zeyn0206 şubatta ilk arabamızı alıcaz kısmetse. Bend eyğksek büyük araba seviyorum. Dacia bakıyoruz 🤭
rabiaoztrk Zeyn0206 Skoda var şuan,ama hep eski kasa Mercedes olsun istiyorum eşim onlarin parçası bulunmaz diye almıyor, düşkünüyüm resmen eski kasa Mercedeslere
hepoyleolurzaten_ Aalime aman dur adımız çıkmasın önce başkaları evinden aldırıp evine bıraktırıyor dediler, şimdi de arabasını almış derler hshshshshshsh
Damla_eflin Zeyn0206 Passat Demeyin Anısı Var Hahaha🥲 Hayalimdeki Araba Benimde Jep Ama Maalesef Bu Zamanda Sadece Hayalde Kalır 🤕