Colakmuge Evimizinnesesi tutmadı çalıştığım için yemekler hafta içi anneciğimden 😍alttaki annenin doğum kilolarıyla başı dertte 😜
ugurbocegi03 Colakmuge tuttu nasıl versem diye düşünüyorum bebeğim küçük şuan vermeyi düşünmüyorum 😂 alttaki annenin ilk bebeği ☺️
Evimizinnesesi Colakmuge aynı bende olduğu gibi Rabbim başımızdan eksik etmesin inşallah anne babalarımızı
kepekliekmek_ Mirabia tuttu kışlık yazlık ayırdım ütü yaptım çamaşır hiç bitmiyor Alttaki anne bebeğini durduramıyor
Dtk0607 sezer2022 oralar daha pahalı olur tabi Erciyes iç Anadolu’da olunca biraz daha uygun oluyor 😂
damlasuu handemiyy tutmadı, Bodrum’da yaşıyorum ☺️ Alttaki anne uyutmuş çocuğunu almış eline kahvesini keyif yapıyor 🌸
onegirlsmoms damlasuu tutmadı tencereleri döktü topluyorum 😂😂 Aşağıdaki anne çocugu uyutmaya çalışıyor sonra ev işleri yapacak 😂
ugurbocegi03 damlasuu tutmadı ahh keşke uyutmaya çalışıyorum uyutsam öğle yemeği yiyeceğim 🤦🏻♀️ alttaki anne kahvesini içiyor ☺️
patronnbebek ugurbocegi03 tutmadı üçüncü kez bebeği uyutmaya çalışıyorum 🤯🤯😱🤭 alttaki annenin akşam misafiri var
bebitonunannesi_ patronnbebek yok akşam değil şimdi misafir bekliyorum ama geleceğe benzemiyorlar.Alttaki anne biraz asabi biri
feyzaninemresi bebitonunannesi_ ahahah evet özellikle de büyükler okuldan gelince sinirlerim tepeme çıkıyor 😅 alttaki anne dün güzel bir haber aldı 🥰