Fatma0651 Tumadı hastanede yatıyoruz idrar yolu enfeksiyonundan🤦🏼♀️alttaki anne her işini bitirmiş keyif kahvesi içiyor
sezer2022 Fatma0651 tutmadı canım benim bebe de hasta 😞 Alttaki anne yılbaşı için otel tatil bakıyor ahh inşallah
Dtk0607 sezer2022 tutmadı ahh nerde daha sabah kocama şakasını yaptım yılbaşında Erciyes’te bir otele rezervasyon yaptırdım diye 😂 ama gecelik kişi başı 5 bin tlymiş daha yeni araba aldık gitmemiz imkansız yaza Fethiye’ye villaya gideceğiz inşallah 🙏🏻 alttaki anne Müge Anlı’yı izliyor😂
Ruzgarperisi birisii16 tuttu sayılır🤣.temizlik yaptım gerisini çocuklar öğle uykusundan uyanınca yapcam☺️ Alttaki anne yardım almadan bebeklerine bakıyor .
sezer2022 Dtk0607 5 bin iyiymiş canım biz Sapanca’da bungalov sorduk normalde 3 bin,, yılbaşı gecesi 10 bin 😳😳🙈🙈 Alttaki anne pazara gidecek
Dtk0607 sezer2022 oralar daha pahalı olur tabi Erciyes iç Anadolu’da olunca biraz daha uygun oluyor 😂
Umudum27 NihansMom tutmadı çocuğu uyutuyorum daha kahvaltı bile etmedim 😂 Alttaki anne çocuğunu uyutmus dinleniyor 🙂
endoplazmikretikulumiste Umudum27 tutmadı oğlumu babaanneye bıraktım şimdi ofiste çalışıyorum. Alttaki anne uykusuz bir gece geçirdi ama bebeği şimdimuyumak üzere
betty3452 Tuttu valla. Gece boyu nazardan uyumadı Yasin okudum agzima yırtıldı resmen. Şimdi de uyku kavgasi yapıyoruz. Alttaki anne trendyoldan alışveriş yapmak üzere?
Asliiiiiiiiii betty3452 tutmadı şu an elimde kahvem oğluşla kavga ediyoruz 😂 ben içeceğim ben içeceğim diyor 😅 Alttaki anne akşam yemeğini düşünüyor acaba ne yapsam diye 😅
Azra41 ikibaloglanannesi tutmadı bebemi sallıyorum daha kahvaltı yapmadım keskem 😅😅😅 alttaki annenin oğlu cokyaramaz diye yakınıyor
Oglum00 Azra41 yaramaz demeyelim de çoook hareketli diyelim 😄alttaki anne daha kahvaltı bile yapamamışş