pinkooo_02 rivrivyapma tuttu🤩 bütün bebekler dünya tatlısı Rabbim hepsini korusun 🤲Alttaki annenin bebeği hala uyuyor
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Pusat2022 tutmadı kahvaltı yapmayı düşünmüyorum şuan zaten yapamıyorum da bebeğimi uyutmaya çalışıyorum huysuzlandı Alttaki anne bugün market alışverişine çıkcak👍
seninbenimlederdinne_ NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Tutmadı😂 Dün çıktık🤭 Alttaki anne kahvaltı yapması gerekirken yapamadığı için aç geziyor😂
Hatice0113 cucekusum_ tutmadı hatta uyuyorlar 😅 tabi normal zamanda 2 saat boyunca uyutmaya çalışırım Alttaki anne tembellik yapıp yataktan kalkamıyor🤪
seboss35 Hatice0113 tutmadı , nerdeeeeee valla idrar yolu enfeksiyonu olmuşum hiç kalkasim yok ama eşim evde bebe de var mecbur kalkıp kahvaltı hazırladım Alttaki anne suan mis gibi kahvaltı sofrasında 🥰
ugurbocegi03 seboss35 tutmadı yataktan kalkamıyorum 😂 alttaki annenin bebeği uyanmış onunla ilgileniyor 😂
canparelerim ugurbocegi03 tutmadı biz çoktan uyandık bebiş kreşe bırakıldı bende mutfağı temizliycem şimdi, altta ki annede bence kahvaltıyı bitirdi sofra topluyor🤪
Cactuswoman01 Tutmadı kahvaltı yapacak vakit bulamadım daha 😄 alttaki anne uykusuz bebeği ile ilgileniyor
Merveaslan1 Cactuswoman01 tutmadı uykusuz ama okulda çalışıyor 😅 alttaki anne kayınvalidesine uyuz oluyor 🤣🤣
IpekIncii Merveaslan1 tutmadı 😅 çok seviyorum da denemez ama uyuz da olmuyorum. Alttaki anne akşam ne yemek pişirsem diye düşünüyor