n-gvnr ikibaloglanannesi tutmadı bebesini uyutmuş çamaşır katlıyor 🥲 Alttaki anne işlerini bitirmiş bebesi yeni uyanmış 😂
Ceren05 @“busrackr”#p28649593 tutmadı kızımı uyutmaya çalışıyorum 😴 Alttaki anne ne yemek yapsam diye düşünürken neyse Bi foruma bakayım der
tunasmom Ceren05 tutmadı bebesini uyutmuş cips dizi keyfi yapıyor:) Aşağıdaki annenin sinirleri çok bozuk
3-erkek-annesi tunasmom valla tuttu hemde çok 🥲 alttaki anne benim gibi bu hayatta seçilen tek günah keçisi 🥹
niluna elifars tutmadı uyuyor ama ben ev işi ve ders arasında kaldım alttaki anne eşiyle büyük bir aşkla evlendi
Evimizinnesesi Colakmuge aynı bende olduğu gibi Rabbim başımızdan eksik etmesin inşallah anne babalarımızı
ugurbocegi03 niluna tuttu çok aşık olarak görücü usulü evlendim 😂 alttaki anne akşama ne yemek yapsam diye düşünüyor 🤔
hepsineyeterim ugurbocegi03 tutmadı aksam yemeği yok zikkim yesin ahaha Aşağıda ki anne şuan kahve iciyor
Ayla3663 Tutmadı Balık yapacam salata yanında yeşillik limon tür roka filan oh altakide kaynanasını sevmiyor
Cocukgelisimcimomy Ayla3663 tutu sevmiyorum ama aynı evde yaşıyoruz el mecbur Alttaki anenin misafiri gelecek bir hafta içinde