terazikadini Yenidoğandan beri aldığım küvet içinde banyoda yıkıyorum oturak almadım yıkayamam diye içine oturucak bacak arasını sırtını felan güzel yıkayamam diye almak istemedim başka nasıl önerileriniz var acaba 8 buçuk aylık kısa sürede olsa ayakta durabiliyoruz banyoda
lilanasi terazikadini kızım 7 buçuk aylık ben hala küvette yıkıyorum. Fileye oturtuyorum sırtını kafasını karnını öyle yikuyorum sonra dik durdurup kalan yerlerini felan yıkıyorum
esractl terazikadini 2 aylıktan beri kucağımda duşakabinde yıkıyorum 9 buçuk aylığız küvet eziyet resmen
gly57 terazikadini fileyi kullanmayı bıraktım oturunca. küvetin içindr oturarak yıkıyorum kızımda suyla oynuyo o sürede
Ayfa1608 terazikadini oturma odasında küvette yıkıyorum banyomuz soğuk oluyor baya. 7 ay 13 günlük. Önce göğsünü bacaklarını falan yıkıyorum oturtup sırtını başını yıkıyorum. Durularken en son ben kaldırıp tutuyorum eşim hem önünü hem arkasını duruluyor sonra çıkartıyorum
terazikadini lilanasi filede durmuyor malesef atıyor kendisini ben direkt küvet içine oturtuyorum ama ayaklarından sığmıyor da
Aalime 1,5 yasa kadar kuvette yikadim mecbur benim bebem keyifci oturtsamda yatmaya calisti 😂 allahtan sonra ayakta yikamaya basladim o biraz düscek korkusu yasatiyor ama oturmuyor oturdugu an yatmaya calisiyor
terazikadini Aalime hahahah keyfine düşkün maşallah maşallah benimkide ayaklanmak istiyor ama duramıyor düşüyor bir yerini inciticem diye 40 takla atıyorum küvete de sığmıyor ki artık sığsa öyle yıkamaya devam ederdim
terazikadini esractl evet ya gerçekten eziyet kucaktada durmuyor çok hareketli suyu çok seviyor oynamak istiyor napıcağımı bilmiyorum
aslhnm esractl kesinlikle bende aynı şekilde yenidoğan zamanından beri duşakabin içinde kucagımda yıkıyorum çok rahat ve kolay aldığım küveti 1 kere bile kullanmadım 😀
Duru6128 Ayfa1608 bende aynı. Korkuyorum küvette yıkamaya ve soğuk oluyor gerçekten havalarda iyice soğudu anca yaza dönünce duşakabine geçerm diye düşünüyorum
Aslan_84 Ayfa1608 bizde birebir aynı şekilde oturma odasında yapıyoruz 🤗 en son durulama suyunu eşim döküyor 😄
sonmeh semAlya38 bende aynen eşim çocuğu tutar bende yıkarım ter temiz ama ağlamaz küvete koydum mu yada yere indirdim mi ağlar korkar elimde güvende hissediyor kendini
Kajsjdkdjdk Kepekekmegi üşütmeden nasıl giydiriyorsunuz bende düşünüyorum kucağımda yıkayım ama ıslak ıslak mı çıkıyorsunuz banyodan odaya
Gmzcbt21 Doasmom bende öyle yapıyordum bir kere düştük birlikte travma oldu bende yikayamiyorum o şekilde artık. 😕
cokkasmabeabi terazikadini o civarda klozete oturuyoruz bebek kucağımızda öyle yıkıyoruz genelde. Buyuyup az serpilene kadar babası yıkıyor bebeleri ben elleyemiyorum 😂
EcrinMelek1- @terazikadini 5 6 aydır banyo oturağıyla banyoda yıkıyorum şuan 1 yaşında memlekete gittiğimde mama sandalyesi olarak kullanmıştım 🤣🤣 popişi hariç önce yıkayabildiğim her yerini yıkıyorum sonra kaldırıp ters tutup popişini yıkayıp havlusuna sarıp çıkıyoruz 🥰
gly57 terazikadini biz daha 8 aylığız 🤣 sığıyo. sığmadığı zamanda yine küvetin içinde ayakta yıkarım diye düşünüyorum 😀
Catlakbiranne terazikadini Beraber küvetini dolduruyorum o oynuyor bir yandan yıkıyorum bazen babasıyla yıkanır🤷