terazikadini oğlum nisan 2022 doğumlu şuan 19 aylığız. ilk başta filenin üstünde katlanır küvette salonda yıkıyordum. Sonra hareketlenmeye başlayınca ve file iyice aşağıda olduğundan fileyi çıkardım. Oturmaya başladığında zaten filede yıkamam imkansız oldu bende katlanıe küvetinde oturtup yıkıyordum. Küvetimizin üstünde noktalar var kaymasını engelleyen o baya işimi gördü taaaa ki kalkmaya başlayıncaya kadar. Kalkmaya başladığında bir kaç kez daha küvetinde yıkadım ama baktım ki her yer su olmaya başladı baş edemiyordum bende artık banyoda yıkama kararı aldım yani bebeğin gelişime bağlı olarak tercih değiştirdim😊 yazın kolay oluyordu tabi banyoda yıkamak. Onu da şöyle yaptım önce banyoda duşakabinin içine bi tane havlu serdim. Üstüne bi tane plastik çocuk sandalyesi koydum oturur vaziyette yıkadım en son poposunu yıkıyorum bitiyor tabi bu esnada ayağa kalkmalar oluyor ama yerde havlu olduğundan kolay oluyor. Bir de benim oğlum fıskıyeden korktuğundan hep kocada önce su sıcaklığını ayarlayıp öyle yıkadım. Şuanda da banyoda yıkıyorum ama önce banyoda ısırıcı açıyorum sonra onu soyup hızlıca yıkıyorum. Doğalgazlı olsa da banyolar serin oluyor ne yazıkki bu şekilde bi çözüm buldum. Siz de bebişin gelişimine ve rahatlığınıza göre umarım içinize en sinen şekilde çözüm bulursunuz🙏🏻😊 sağlıklı günler dilerim