Antalya0703
@-Asaff
kızlar merak etmeyin çok büyük bir operasyon değil biz 1 ay oldu olalı çift delik 1 delik indi cisi iki delikten iserken uzun isiyordu şimdi direk çiş yapıyor düz yani normal sünnet gibi 🙂 ama tabikide o çift değil sadece uçta varsa sorun olmuyor ama pipisinin aşağısında vs varsa birsz daha zor olabiliyor Muş bizimde çiş yaparken kan geliyordu nefroloji doktorumuz daralma olduguny söyledi krem vs kullandık sünnet önerdi cerrahi gittik çift delik olduğunu 1 yaşından sonra sünnet önerdiğini söyledi çünkü hem sünnet hemde çift delik inme inecekti bende sizin gibi çok araştırdım hatta burca birisi biz işte sonts takildik hastanede kaldık vs dedi doktora da bunları tek tek sordum sonts takılabilir de ama ben bu Zamana kadar hiç bir hastama takmadım.henuz çok ağır olanlar haricinde dedi aslında bu işi yapan çok iyi bir doktors götürmeli siniz ben 3 doktor gezdim yine ilk gittiğime yaptırdım diğer doktorlar bir arkadssim memnun diye gittim diğeri ablamın arkadaşı olduğundan gittim sırf tanıyorlar memnuniyeti var diye o doktorlar da beni ilk gittigim doktora yönlendirdiler hani peygamber sünnetini dshs iyi o yapıyor biz yapmıyoruz o tip hastalri kendisine yönlendiriyoruz dediler çünkü pipi devaminda da olabiliyormuş. korkmayın normal sünnet gibi biraz dikişleri olacak ama sonra düşecek 😒