alparslanyy Valla bir kere bile yakalamadım aldatılmayı bırak kuşkuya bile düşürmedi benimki de yakalanmayanlardan kocam efendidir sevilir sayılır orası ayrı ama yapmaz yapamaz diyemem ki bunlar ne yaşıyor kimseye yüzde yüz güvenmem insanoğlu beşer şaşar babana bile güvenme demişler bu devirde kim dört dörtlük gurbetteyiz kaç kere gittim memlekete dönmediğim oldu 2 ay hamilelik döneminde erken doğum düşük tehlikesi geçirdim lohusalık derken kaç ay yatmak zorunda kaldım düşmesin birsey olmasın diye adam kimbilir ne izledi ne yaptı nasıl durur nerdeyse 14 ay dile kolay izlemiştir diyorum geçiyorum bunlar sanıyor ki çok mutsuzuz aldatıldık da ondan başkalarını da böyle söylüyoruz erkek bu ya burda çok gördüm asla yapmaz dediğim kocam yaptı diye bu daha da yıkar insanı yüz de yüz güvendiğinden darbe yemek o yüzden neden asla asla diyeyim güvenmediğin birinle neden evlendin sorusu var birde o kadar sığ düşüncedeler ki ne anlatılır bunlara bi grup olmuşlar hepsinde de aynı ağız birliği erkekler yapar diyene hop toplanıp vay efendim kendi kocanla karıştırma vay sen erkekleri nerden biliyorsun üstünüze alınmayın o zaman hayatta herseyi herkese kendi düşüncelerinizi inandırmak zorunda değilsiniz