Ecmel1773 aaa bunlrı ben yazdım sandım bi an . Geçen yıl aynışarını yaşadım birebir,burayada yazmıstım. Tiktoktan cıplak kadın izlemisti ben hastanede yatarken ve lohusalık dönemimde. Benim en sıkıntılı zamanlarımda.. Bende soğudum içimden atamadım. Ve zamana bıraktım. aylarca cok mutsuzdum aramızdaki bazı şeyler bitti ama boşanmak için basit bir sebep geldi cocuğumu babasız koymaktansa buna tahammül edebilirim dedim. Çok kavgalar ettik,ona karşı tahammülüm yoktu. Söyledim de pişman olduğunu boşluğa düştüğünü söyledi. Erkeklere güven olmayacağını öğrenerek bunu kabul ederek yoluma devam ettim. Şimdi ise daha iyi aramız. unutnadim yaptiklarini ama düşünemeye çalışıyorum ve kabullendim.Birdaha da böyle bir şey görmedim hala kontrol ediyorum. Sosyal hayatı yok aldatma vs şüphelenmediğim içinde kabullenmiş olabilirim. Erkek yani nefisleri ağır basıyor. Bence canını sıkma ben 1 yıldır eşimi kendi haline bıraktım cocuğumda ilgilendim,kafama bide bunu takamazdım.sürekli bu telkini verdim kendime. Bebeğinin sana ihtiyacı var erkekler malesef böyle.Bende hiç beklemezdim eşimden bunu ama en azından eşimdende beklemem gerekitğini öğrendim. Aramız iyi,güvenmiyorum o ayrı. Bakalım umarım zamanla hepten unuturum..