Arkadaşlar 4 diş eksiğim var. Diş hastanesine gittim ve alman marka implantı önerdiler. 75 bin toplamda. Diş implantı yaptıranların yorumlarını alabilir miyim lütfen tanıdıklarınızdan falan yaptıranlar neler yaşadı memnular mı?
Diş implantı
Nefesbebek yuh o kadar zam geldimi ya
biyiksiz_yorumcu valla bu gittiğim 4.yer. Sırayla 55,78,105 bin istediler. Burasıda 75 bin. Yaptırıcam mecbur ama korkuyorum
Nefesbebek fiyat bilgim yok en son teyzem yaptırdı uzun bir süreçti, yıllar sürdü maalesef ama en sonunda sağlıklı normal dişlere kavuştu
Nefesbebek nerede yaşıyorsunuz istanbuldaysanız hastane önereyim
Nefesbebek
Zirkonyum olmuyor mu? Benim tek dişim için 3 tane zirkonyum yapıldı. Çok memnunum ama 2020 senesinde yaptırdım ben tek diş için o zaman 1000 TL vermiştim
Duyulurum fiyatı geçtim artık. Yaptıranların deneyimlerini merak ediyorum
biyiksiz_yorumcu evet İstanbul. Hospitadente gideceğim
Tubatgn o ne oluyor? Yani üst diş kısımları zirkonyum olcak ama vida çakılacak
Nefesbebek çok fazla fiyat vermişler inşallah güzel olur geçmiş olsun
Nefesbebek zirkonyum kaplama oluyor sizinki başka bişey vidalı sağlam olandan lamine zirkondan daha pahalı mesela
Nefesbebek 2 tane yapılıyor şuan benmkide alman markası yenilerden kuzenimin diş kliniği var işlettiği 2 tanesine 10 bin istedi normal fiyatı olsa olsa 20 felandır çok fazla geldi bana antalyadayım bu arada
Nefesbebek
Kaplama diş onu da talep edebilrisiniz. Çok sağlam yapıldı benim. Hiç sorun yaşamadım. İmplant süreci çok uzun sürüyor.
biyiksiz_yorumcu evet zirkonyum kullanışlı oluyormuş
niluna belki tanıdık diyedir sizin çünkü bu gittiğim 4. Yer heöen hemen aynı fiyat söylediler
Nefesbebek evet ama dişi olmayana yapılmıyor
Tubatgn kaplama dediğiniz sanırım diper adıyla köprü. Onda diğer 2 dişte kesildiği için tercih etmedim