Btl2022 evet bizimki de babacı😂 bi ara beni sevmiyor sandım gerçekten ağlıyordum acaba sevgimi ilgimi yeterince veremiyor muyum diye. Sonra arkadaşımın psikolog bir arkadaşı vardı onu görüntülü aradık . Bana dedi ki bağınız çok kuvvetli bu sebeple senin yanından gitmeyeceğini koşulsuz sana güveniyor ama babasının gittiğini sürekli gördüğü için ayrılık kaygısı yaşıyor ağlaması aslında iyi bişey . İşe giderken,uyurken her zaman geri geleceğini işe gittiğini anlatın ve sarılarak ayrılın ondan kaçmayın dedi. Ve doğru öyle de yaptık ki yapıyorduk zaten . Şimdi kapıyı kendi kapatıyor ara sıra ağlıyor oda babası gün içinde yeterli ilgilenemediyse çok yoğun çalıştığı oluyor gitmesini istemiyor. Birde 11 aylık tı sanırım eşimle tartışmıştık işler biraz uzaktan uzağa bağırmaya döndü, eşim kızımı alıp odaya götürdü o an da anneeee annee diye ağlayıp babasından kucağıma atlayıp sarılmıştı ışte bende o zaman anladım sevgimi bildiğini bana çok güvendiğini 💜 . Eşimle de hemen barıştık zaten akşama kalmaz küslük biter şükür. içiniz rahat olsun size çok güveniyor gitmeyeceğinizi biliyor 😍