Btl2022 Sare5557 gerçekten aynıı bu cüce civcivler 😅 benim kızımda öyle kapıyı açtığım gibi koştur koştur emekliyor kapıya. Eşim duştu üstünü giyene kadar ağlıyo kapıda.. benim susturmama izin bile vermiyor 🤣
Btl2022 Miray17 demek herkes kendisinde olmayanı istiyor bende diyordum ki bana bağlı olsun. Çevremde de sizin gibi düşünenler var. Rahat edersin diyorlar 🙈
gurturk Btl2022 evet vallaha benim de işime geliyor açıkçası o evdeyken bende şöyle ayaklarımı uzatıp çay içiyorum, yemek yoksa yapıyorum vs
birazquality Btl2022 aaa erkek bebelerdemi böyle 😅 Yaa bana böyle bir bilgi gelmemişti ama böyleleri de varmış😅😅😅 Ay onlar babalarına gitsin biz de az dinleniyoruz bahaneyle iyi böyle hiç şikayetçi değiliz😅😅
birazquality _Lavinya anam düşünemiyorum vallahi böyle minicik bişeyin evde yürümesi ne eğlenceli olur kim bilir😅😅
Sedoss02 Btl2022 benimkiler çıkarcı olduğu için babasına hiç gitmezler ama dedeler gelse bana gelmezler çünkü onlar her istediklerini yapıyor bende babaya göre kıyamadığım için benden ayrılmazlar baba yok gibi yani
Gsaa Ne güzel işte baba geldi mi eve ona verin siz de isinizi yapın ya da dinlenin ;) iyi tarafından bakmak lazım. Benim kızımda babasına ve dedesine daha düşkün. Hiç sorun etmiyorum vallahi.
ikikereanne_ Btl2022 bizimde oyle 11 aylik babaya inanilmaz duskun. Beni itiyor babaya gitti mi asla beni istemiyor
_Lavinya birazquality Hem de nasıl 😅 İstisnasız her gün mutfaktan her türlü eşyayı oynadığı odaya taşıyor. Ama babası varsa o nereye bebegim oraya 😁 Asla kaçışı yok
dayes Btl2022 Düşkünlük var ama bu bildiğiniz meftun.. Ahaha güldürdünüz 🌸 benim kızım da öyle ve daha 8,5 aylık ilerisini düşünemiyorum 🥲🫠
Fatmasalan Benim oğlan da öyle merak etme ama tecrubeliler biraz daha büyüyünce doğru yolu bulduklarını söylüyor 🤣🤣