mobesebesir iyeetg burda sifona basmaktan aciz erkekleri görüyorum gerçekten temizdir tuvalete gitmeden önce çorap çıkarır paçalarını sıvar çıkarken bütün tuvaleti yıkayıp cikar diş tırnak saç bakımı bütün bunlara özen gosterir
Birprenscik iyeetg anam milletin ellerine tırnaklarına bir bakiyom birde kendiminkine maşallah hepinizin elleri tırnakları çok hoş 😍 birde benimkiler tombik tombik😄
belinay0316 Birprenscik ayy benimde en son bebek mevlidinde sürdüm kilo alınca parmaklarimda tombul oldu değil oje sürmek alyansimi bile takamiyorum 😂😂 içimden geçenleri yazmanız da bı hoşuma gitti
iyeetg Birprenscik bütün kadınların eli kibar ve hoştur ,tabi sizinde öyledir ama oje ile renk katmak biraz daha çekici gösteriyor.
belinay0316 Usnac1995 hangi renk bu numarasını ve markasını söyler misin rica etsem ben aldım bı tane hiç begenmedim
rukiyegarip35 iyeetg aynn öyle bana öyle dedı zaten ojeli daha dikkat çekiyosun kıskanırım demişti . Benım elleri mi eşim çok beğeniyor takı felan alır yüzük taşlı tuşlu sahte gerçek farketmiyo. 😂😂
Oglum00 Forumunsultaniasude ayyy hiç sormayın. Bi de ben şunu anlamadım kadın dini boyutuyla ilgili bişey sormadı demedi ki ojeyi rengini falan filan sordu. Fetva vermek niye?
Forumunsultaniasude Oglum00 Bnde anlamadım konu öteden nasıl dine geldi. Kendini mutlu hissetmek adına sürmüş kadın paylaşmak istemiş oda illaki biliyordur dini açıdan uygun olup olmadığını
Tatlican iyeetg Cok seviyorsan sür canm oje silinen birsey sonucta yikayan kisi yapmasa bile halan teyzen kuzenn illaki biri siler merak etme .ben hic surmuyorum ama hevesi olan surer yani
Nurcanben iyeetg ay ben bir ara çok yapardım şuan çocuktan Fırsat bulamıyorum fotoğrafları olanlardan bunu kendime yapmıştım Bunuda arkadaşimin nikahında arkadaşıma yapmıştım
iyeetg Nurcanben İlk attığınoz fotoyu daha çok beğeendim, o ışıltılı görüntüyü veren ürün nedir ,yoksa efek falanmı
iyeetg İlk attığınoz fotoyu daha çok beğeendim, o ışıltılı görüntüyü veren ürün nedir ,yoksa efek falanmı
Nurcanben iyeetg aslında hem efekt hem oje o simli parlak bir ojeydi öyle olunca efekt daha da parlattı. Orta kısmından geçen de parlak bir nail art bandı. Aslında çok güzel modeller vardı da yaptığım fotoğraflari bulamıyorum 🤦🏼♀️
Tatlican Semaaa39 yok kız bir bayan surme ölunce silmezler demiş ben ona karsilik o yorumu yaptim hevesin varsa sür neden silmesinlerki dedim