Forumunsultaniasude dilay06 teşekkür ederim bende size hayranım 😃❤💋 İki bulaşık yıkayınca çıkıyor o kenardakiler 🤣
iyeetg Themom_ bende o beyaz çizgili bölgeyi yapmak istiyorum , bı ara denemk istiyorum, sizde kibar durmuş🌸
belinay0316 Usnac1995 hangi renk bu numarasını ve markasını söyler misin rica etsem ben aldım bı tane hiç begenmedim
Yagmur_24 lohusaserbeti ben de de aynı sorun ben de zaten hep kısa kullanırım küt bu şekilde zarar vermez kendinize yapın bir güzellik🥰🥰
havvamtli gamze9110 ya bende makyaj yapamıyorum öpüyorum ya da kucağa alınca yüzü yüzüme değiyor diye ama makyaj da seviyorum ☹️
iyeetg -_-hUysUzvetatlikadin madem bu 2 renk yakışır diyosunuz ben en kısa zamanda bordo ve koyu kırmızı alayım💃
iyeetg Sevvl doğru diyosunuz bende zaten hem çocuklardan hemde iş gücten fazla uzatamıyorum en fazla bukadar uzar
iyeetg mobesebesir belkide eşiniz fazla titiz ama siz bence uzatsanız bile temizliğe dikkat edersiniz
mobesebesir iyeetg temizliğine dikkat etsem de değişen bisey olmaz yemez evlenene kadar sürerdim uzatırdım ama şimdi açık açık yatmaz istemiyorum da illaki tuvalette taharetleniyoruz vs tırnak uzun olunca görüntü ne kadar temiz olsa da bu konuya takılıyor