Zeytin-gozz1 Annis-ogul çok saolun deniyorum ama hiç Bi şekilde yediremiyorum umarım bu zor zamanları atlatırız bir an önce
Zeytin-gozz1 Minikkuzum1011 dün lavman sonrası baya agladi canı çok yandı. D vitamini eksikmiş ve Akdeniz anemisi anemisinden suphelendi doktor bugün 😞
Hmom Zeytin-gozz1 poposunda catlak olabilir, lavmandan sonra agladiysa. İlik suyun icine oturtun iyi geluyo
Minikkuzum1011 Zeytin-gozz1 evet hastanede bir kere yapılmıştı benim bebeğime o zaman canı yandı çok ağladı evde ben yapınca anestol krem sürüyordum doktor vermişti onunla hiç ağlamıyordu. Biz geçirdik o günleri inşallah sizde geçirirsiniz bir an önce. Çok zor gerçekten
Minikkuzum1011 Zeytin-gozz1 kabızlık döneminde sabah akşam anestol krem sürdüm öncesinde ılık suya oturtun yada ılık suya Pamuk batırıp poposunu yumuşatın. Doktor öyle söyledi bize. Benim bebeğimdede çatlak oldu kabızlıktan o krem ile geçti
Emralpakcn Haydinn bence hiç içmemek lazım çok sancı yapıyor daha iyisi varsa araştırıp onu almak lazım bence
Haydinn Zeytin-gozz1 çatlak için çocuk genel cerrahi bakıyor ama yeşil alan açtırmanız gerekiyor diye biliyorum
Zeytin-gozz1 Minikkuzum1011 belki bebegimde de çatlak oluşmuştur. Peki çatlak olduğunu nasıl anlayabilirim
Minikkuzum1011 Zeytin-gozz1 makat a bakın oraya kızarmış çatlamış deri gibi olur. Varsa kantaron yağı sürün yada anestol merhem sürün.
Zeytin-gozz1 Bir_bebek_bir_anne teşekkür ederim peki ne kadar kullanmak lazım. Kaka yumusayana kadar mi
incitomm Zeytin-gozz1 bizim kronik kabızlık probleminiz var ve 7 aydır hergun 30 ml iciriyorum bazen 60 ml bile oluyor gastroenteroloji önerisiyle iciriyorum inşallah biran önce benim bebeğimde iglesir bu illetten🤦🏼♀️
Zeytin-gozz1 incitomm aaa yavrum benim yaa çok üzüldüm. Bide iştahsızlık yapıyor ayrıca da bebeğim sürekli mutsuz ve huzursuz bundan dolayı. Sizede çok geçmiş olsun umarım Bi an önce kurtuluruz
Zumra70 Benim bebeğimde kesinikle lavman olmadan yapamazdi. Bir kaç güne bir lavman yapardım şimdi dulcosoft kullanıyorum çok rahat yapabiliyor. Doktor hiç bir zararinin olmadığını söyledi tavsiye ederim
Zumra70 Bebeğinize acilen lavman yapmanız gerekiyor tek başına yapamaz Allah korusun bağırsak dugumlenmesi fln olur eczanelerde satılıyor kendiniz çok rahat bir şekilde yapabilirsiniz
Zeytin-gozz1 Zumra70 evde yapilabildiginden haberim yoktu acile goturdum orda da canını baya acıtırlar.ama bu post sayesinde evde de kendim yapabildigimi öğrendim.insallah bundan sonra yapmam gerekmez