Minikkuzum1011 Zeytin-gozz1 jel şeklinde olanı kullandım poposunu birde lavmanın ucunu bol kremleyip içine sıkıyordum bezini takıyorum hemen sonra karnına masaj yapıyordum zaten hemen yapıyor.
Ozlem369 Benim bebeğim gazlı 5 aylik kolik tanisindan sonra lavmani hep evde yaptik vazelin sürün eczanedede satılıyor ben cok daraldigimda gazdan olduğunu bildiğimde öyle yapıyorum sizde yapabilirsiniz hemen rahatlatir
Zeytin-gozz1 Ozlem369 çok saolun ınternetten nasıl yapıldığını araştırıp bilgi sahibi olmam gerekiyor
Yaren-im Zeytin-gozz1 benim kızımda çok kabız oluyodu doktor bu dediğiniz ilacı duphalac ama hiç işe yaramadı başka bi tane yazdı devlet karşılamıyodu onu aldım getirdim kullandım sadece 3 defa çok iyi etkisini gördüm çok iyi geldi kabızlık falan kalmadı çok şükür 3 günlük kullanımdan sonra kestim bidaha vermedim su an hala evde duruyor lazım olur diye kaldırdım çok zor bişey inanın benim kızım maf oluyodu 1 yaşında su an 😌
Zeytin-gozz1 Yaren-im az önce acilden geldik bizde lavman yaptırmak zorunda kaldım bende. Lavmandan sonra kustu normal mi peki
Yaren-im Zeytin-gozz1 inan onla ilgili bı bilgim yok bende lavman doktor yazdı kendim yaptım evde iyi geldi benim kızıma
Annis-ogul Zeytin-gozz1 kesinlikle cok cok zor bi durum .bol bol sıvı icirim ve aç karnına armut ya da elma yedirin. Suyunu icirin
Zeytin-gozz1 Annis-ogul çok saolun deniyorum ama hiç Bi şekilde yediremiyorum umarım bu zor zamanları atlatırız bir an önce
Zeytin-gozz1 Minikkuzum1011 dün lavman sonrası baya agladi canı çok yandı. D vitamini eksikmiş ve Akdeniz anemisi anemisinden suphelendi doktor bugün 😞
Hmom Zeytin-gozz1 poposunda catlak olabilir, lavmandan sonra agladiysa. İlik suyun icine oturtun iyi geluyo
Minikkuzum1011 Zeytin-gozz1 evet hastanede bir kere yapılmıştı benim bebeğime o zaman canı yandı çok ağladı evde ben yapınca anestol krem sürüyordum doktor vermişti onunla hiç ağlamıyordu. Biz geçirdik o günleri inşallah sizde geçirirsiniz bir an önce. Çok zor gerçekten
Minikkuzum1011 Zeytin-gozz1 kabızlık döneminde sabah akşam anestol krem sürdüm öncesinde ılık suya oturtun yada ılık suya Pamuk batırıp poposunu yumuşatın. Doktor öyle söyledi bize. Benim bebeğimdede çatlak oldu kabızlıktan o krem ile geçti
Emralpakcn Haydinn bence hiç içmemek lazım çok sancı yapıyor daha iyisi varsa araştırıp onu almak lazım bence
Haydinn Zeytin-gozz1 çatlak için çocuk genel cerrahi bakıyor ama yeşil alan açtırmanız gerekiyor diye biliyorum