Haydinn Zeytin-gozz1 sıcak suya oturtur canım en azından ağrısı hafifler az biraz olmadı acile götür belki çok gaz birikmiştir lavman falan yaparlar
Zeytin-gozz1 Haydinn sali muayene oldu doktor karnında sert kaka birikmiş dedi .tahliller yaptı ama sonuç pazartesi çıkacak. Orda da aklıma gelmedi doktora o güne kadar agrisini dindirecek bisey ver diye
Oburiks Zeytin-gozz1 Sabah aç karnına zeytinyağı verin 40 dk sonraya yakın kahvaltısını yaptırın, en kolay ve doğal yöntemi bu .
Zeytin-gozz1 Oburiks inanın deniyorum ama fayda görmüyoruz.gerci bunun sebebi beslenmeyi tamamen red ediyor olmasından kaynaklıda olabilir.
Asel_leyLa Zeytin-gozz1 kızım 7 ay 20 günlük onada verildi günde iki kez 2.5ml ver dedi bir ay kullanacaz bu şekilde tahlil iştendi onlardı yapılacak daha
Emralpakcn Haydinn bence hiç içmemek lazım çok sancı yapıyor daha iyisi varsa araştırıp onu almak lazım bence
Haydinn Zeytin-gozz1 canım acile götür sen sert dışkıyı bu çocuk kendi kendine nasıl atacak lavman yaparlar rahatlar en azından şuan o kakayı gazı kendi kendine çıkartması zor , şuan kabız olduğu için de yemez hiç bişi
Asel_leyLa Zeytin-gozz1 sagol canım ek gidaya gectigimizden beri öyleyiz canım bakalım ne olacak fitilce verdi 5 gün falan kakasini yapmasa fitil yaptır dedi
Zeytin-gozz1 Haydinn inanın çok fazla kilo verdi. Yarın bi hastaneye götürürüm tekrardan .çok sagolun
Annis-ogul Zeytin-gozz1 bn kullandım ve iki saat sonra direk yaoti cok faydasını gördüm ama doktorunuza danisin yine de