Haydinn Zeytin-gozz1 canım acile götür sen sert dışkıyı bu çocuk kendi kendine nasıl atacak lavman yaparlar rahatlar en azından şuan o kakayı gazı kendi kendine çıkartması zor , şuan kabız olduğu için de yemez hiç bişi
Zeytin-gozz1 Haydinn inanın çok fazla kilo verdi. Yarın bi hastaneye götürürüm tekrardan .çok sagolun
Annis-ogul Zeytin-gozz1 bn kullandım ve iki saat sonra direk yaoti cok faydasını gördüm ama doktorunuza danisin yine de
Asel_leyLa Zeytin-gozz1 sagol canım ek gidaya gectigimizden beri öyleyiz canım bakalım ne olacak fitilce verdi 5 gün falan kakasini yapmasa fitil yaptır dedi
Minikkuzum1011 Zeytin-gozz1 hurma gün kurusu yulaf denediniz mi? Evde sizde lavman yapabilirsiniz ve bence rahatlatın çocuğu sonuç çıkana kadar bekletmeyin yazın sancısı çok olur. Benim bebeğim ek gıdaya geçtiğinde öyle oldu yapamıyordu sancı oluyordu duphalac veriyordum ve gerektiğinde lavman yapıyordum doktor önerisi ile yaptım. Rahatsız oluyorsa yap dedi doktor sonra gün kurusu hurma ve yulaf yedirdim rahatladı kabız olunca hep veriyorum iyi geliyor özellikle aç karnına
Annis-ogul Zeytin-gozz1 kesinlikle cok cok zor bi durum .bol bol sıvı icirim ve aç karnına armut ya da elma yedirin. Suyunu icirin
Minikkuzum1011 Zeytin-gozz1 jel şeklinde olanı kullandım poposunu birde lavmanın ucunu bol kremleyip içine sıkıyordum bezini takıyorum hemen sonra karnına masaj yapıyordum zaten hemen yapıyor.
Ozlem369 Benim bebeğim gazlı 5 aylik kolik tanisindan sonra lavmani hep evde yaptik vazelin sürün eczanedede satılıyor ben cok daraldigimda gazdan olduğunu bildiğimde öyle yapıyorum sizde yapabilirsiniz hemen rahatlatir
Zeytin-gozz1 Ozlem369 çok saolun ınternetten nasıl yapıldığını araştırıp bilgi sahibi olmam gerekiyor
Yaren-im Zeytin-gozz1 benim kızımda çok kabız oluyodu doktor bu dediğiniz ilacı duphalac ama hiç işe yaramadı başka bi tane yazdı devlet karşılamıyodu onu aldım getirdim kullandım sadece 3 defa çok iyi etkisini gördüm çok iyi geldi kabızlık falan kalmadı çok şükür 3 günlük kullanımdan sonra kestim bidaha vermedim su an hala evde duruyor lazım olur diye kaldırdım çok zor bişey inanın benim kızım maf oluyodu 1 yaşında su an 😌
Zeytin-gozz1 Yaren-im az önce acilden geldik bizde lavman yaptırmak zorunda kaldım bende. Lavmandan sonra kustu normal mi peki