Forumunsultaniasude mavi61 Gitme kal de yanımda şurada baş ucumda sana kurban olurum elveda deme bana 🤭 “Sorma”
Beyninizikullanmakucretsizdir Forumunsultaniasude Sorma ne haldeyim, sorma kederdeyim Sorma yangınlardayım zaman zaman 😏😏 “Bebek”
sevvalaydn Beyninizikullanmakucretsizdir sevgilimi koluna takarım Bebek’te üçbeş tur atarıııımmm💃💃😅 Mavi
Ecemnurmom sevvalaydn mavi mavi masmavi gözleri boncuk mavi bir gördüm aşık oldum bu gelen kimin yari ateş
mirahanim Ecemnurmom aaaahhh ateşe düştüm baaaaakkk, evlerden uzaaaaakkkkk, aşk değil bu bana tuzaaakkk •inat
Winner mirahanim Sonunu bile bile sana deli oldum ah İçime sine sine kollarına geldim bak Kıskanan olur sen onları bırak Ele inat Dünyaaaa
Panda27 Yanlizlik alır götürür vay beni yazık bana eller boyledir hep ayirir karisr sevdalara🤦 Tektaş 🤣
Selimikomom Uykusuz-annee Ne ay geceden ayrılmayı bırakır ne de ben senin güzel gözlerinden kaçmayıı🥹 Ömür
Yazmelegi_ Sevval1507 Kendimden kaçak yarim keskin bıçak nerde bende o yürek yardan cayacak hep köşe bucak Oya
Selimikomom Deletedmom_79 hahahahahhaahha yaaa hayatım Müslüm gürses haydar haydar dinliyorum😋😋😋👩❤️💋👩