gurbetcimami Tombikdonerartikcokpahali senden bir çocuğum olsun istiyorum gözleri senin gibi baksın 🤣 kara
Deletedmom_109 pinkooo_02 Ateşini yolla bana dıpdıpdıp kor alevler içindeyim bilmesen de daha daha sokul bana dıpdıp Benim sana geldiğim gibi bana gelmesen deeee… “Mutlu”
Pikapikapikacuuu pinkooo_02 Ben o duvarlara çarpa çarpa nasır tuttum.Ağlaya ağlaya yosun tuttum. “ÇİÇEK ”
Forumunsultaniasude mavi61 Gitme kal de yanımda şurada baş ucumda sana kurban olurum elveda deme bana 🤭 “Sorma”
Beyninizikullanmakucretsizdir Forumunsultaniasude Sorma ne haldeyim, sorma kederdeyim Sorma yangınlardayım zaman zaman 😏😏 “Bebek”
sevvalaydn Beyninizikullanmakucretsizdir sevgilimi koluna takarım Bebek’te üçbeş tur atarıııımmm💃💃😅 Mavi
Ecemnurmom sevvalaydn mavi mavi masmavi gözleri boncuk mavi bir gördüm aşık oldum bu gelen kimin yari ateş
mirahanim Ecemnurmom aaaahhh ateşe düştüm baaaaakkk, evlerden uzaaaaakkkkk, aşk değil bu bana tuzaaakkk •inat
Winner mirahanim Sonunu bile bile sana deli oldum ah İçime sine sine kollarına geldim bak Kıskanan olur sen onları bırak Ele inat Dünyaaaa