UcuBulunamayanBant Duygu-320344 oglum 2yasinda uyku ve yemek yeme rahat rahat cay kahve icme konusunda rahatlamıştım ama onun disinda felaket istekler ağlamalar asla bitmiyor ama dedigim gibi diger konularda 6aydan sonra baya rahatlıyor insan simdi 2aylik bi kizim var ikisi ayni anda insani mahfediyor hayat zevkim tum enerjim psikolojim bitmis durumda
UcuBulunamayanBant Duygu-320344 dedigim gibi uyku suresi uzuyor uykumu rahat rahat alabiliyodum onun disinda kucukken yemek yiyemiyor rahat rahat bi cay kahve icemiyor isi varsa halledemiyor insan ama o aydan sonra artik emeklemeye yada ne bilim oyuncaklarla daha rahat oynamaya başlıyor hic durmazsa yurutece yads mutfakta mama sandalyesine koyuyordum onunede oyuncaklarini yemegimi isimi rahat rahat yapiyordum
Elifelifelif Duygu-320344 bebek ek gıdaya geçtiği için kısa bir süre de olsa birine, babasına , bir akrabaya bırakabiliyorsunuz. Açlıktan ağlama krizlerine girmiyor.
heygorl Şöyle düşünün bazen çok rahat olacaksınız bazen olmayacaksınız. Bu bebekten bebeğe değişir. Böyle bakarsanız olaya daha rahatlamış hissedersiniz. Her dönemin kendine göre kolaylık ve zorlukları var. Ama benim 5,6. Aylar çok keyifli geçmişti mesela
Sarikuzumalp Duygu-320344 Destekli oturmaya başladığı dönem bence bir tık daha rahatlıyor insan. Yani 5.ayda biraz daha rahatlarsınız. Şuan tek avunduğu yer meme ve kucak olduğu için haliyle yoruluyorsunuz. Destekli otursun önüne oyuncakları koyun o keşif yaparken siz az da olsa dinleniyorsunız. Az daha sabır. İyice oyuncakları keşfedip keyif almaya başladığı zaman biraz daha rahatlayacaksınız 🥰
birmelegibuyuturken Her bebek kendine özeldir ama büyüdükçe kendinize daha fazla vakit ayırabiliyorsunuz tabiki
Nereleregidem Duygu-320344 ben bazen rahatlıyor gibi oluyorum bir şey çıkıyor. Mesela bu arada diş çıkarıyor son bir haftadır doğru düzgün banyo bile yapamadım 18 aylık bebeğim 😿
mamiyin Duygu-320344 yani daha 3 aylık. Anne olmak çok zor gerçekten. Uykusuzluk yorgunluk hepsi geçici inan ki sizi güzel günler bekliyor hele biraz büyüsün. Ayaklanıp konuşmaya başlasın çok güzel günler gelecek. Sen çok iyi güzel ve güçlü bir annesin ❤️❤️❤️
Mommymom_ Sontvbukucu evlenip çocuk yapıyolar sonra onlarada biz bakıcaz ahshshs yine rahat yok dhdhdh
hndathn Valla hiç rahatlayamadim şükür dediğim günün ertesi gün tüm kötülükleri full HD yaşıyorum.oglan 11 yaşına giriyor barut gibi bagriyor cagriyor kapıları çarpıyor beni anlamıyorsunuz diye bagriyor beni sevmiyorsun diyor kardeşi için al bunuda evden git nereye gidersen git diyor seni sevmiyorum diyor bacaklarında kıl çıkıyor ona bagriyor sivilce çıkıyor ona bagriyor bu ara çok fena.öteki kız 3 yaşına girmek üzere herkesten herşeyden nefret ediyor herşeye muhalefet herşey hayır bir krizler bir ağlamalar bir öfke nöbetleri artık bugün canıma tak dedi volum yükseldi hem ağladım hemde yeterin dedim sabah 6dan beri inanın 5 dk dan fazla oturmadim bu saate kadar yeterin dedim demirden taştan degilim insanım ya yoruluyorum usaniyorum bir müsade verin Allah rıza için diye bağırdım hadi kıza birşey diyemiyorum henüz o da büyüme çağında ama oğlan gün gectikte beter oluyor soru soruyor mesela bilmiyorum oğlum cevabını ben üniversiteyi bitireli 13 yıl oldu diyorum niye bilmiyorsun sen anne degilmisin diye gene bagriyor kizi neysede oğlumun sözleri çok kalbimi kırıyor onuda anlamaya dinlemeye çalışıyorum elimden geldiğince alttan alıyorum ama yok bir tuvalete yalnız gidemiyorum bir rahatça yikanamiyorum yemek yerken bile sofradan defalarca kez kalkıp geri oturuyorum en sonunda zaten sofrayida topluyorum kalk otur yapmaktan karnım doyuyor. Yani sakin sükut bir cocugunuz yoksa çok zor. Ben hiçbir zaman oh be diyemedim
Mom_122 Bence tamamen rahatlama diye bir şey olmuyor. Dönemsel rahatliyorsun sonra buyuyorlar başka bir sorunları çıkıyor. Oturup oyuncaklariyla oynuyor biraz rahatladım diyorsun sonra dis süreci başlıyor. Sonra yurudu en azından kucakta tasimiyorum diyorsun. Sonra 2 yas krizleri vs başka şeyler cikiyor😁
aysssnr Duygu-320344 bedenen diyorsanız ergenlikten sonra ama anneliğiniz devam ettiği sürece zihnen yorulacağınızı kabul ederseniz üstesinden gelmek daha kolay olur
RHB11 @Duygu-320344 benim 1 yasnda kızım var bebekken asiri huysuzdu simdi daha fazla huysuz bıcır bıcır bende rahatlamayi dusunurken daha felaket konuma geldik dişti suydu buydu 😅 sanırım rahatlık yok ama güzel zamanlar ilerde özleriz 💞🙏
Mommymom_ Kapısını kapatıp odasından çıkmayacağı günlerde gelicek ve ben onunla oturmak için takla atıcam hep böyle düşünerek kendimi rahatlatıyorum shshd