Zumra_Fatma Unicorn67 aslinda bende 6 aylik iken deldirmek istiyordum ama cok erken dediler ve cok agriyor gercekden
tekbasimabakiyorum Ben kendisi heves edene kadar düşünmüyorum. Belki küpe takmak istemez. Arkadaşlarından görüp heves ederse deldiririm
Unicorn67 Fyzelf benim bebeğim henüz küçük benimde eşim sordu bugün ne zaman deliniyor diye bende merak ettim 🤣 acaba kaç aylıkken deliniyor diye
agustosbocegim Unicorn67 bunun belli bir süresi veya zamanı yok ne zaman isterseniz deldirilebilirsiniz
agustosbocegim Unicorn67 ben 6 aylıkken aşıdan ( sağlık ocağından eve doğru gelirken )döndüğümüzde sağlık kabininde deldirdik hiçbir sorun yaşamamıştım çok şükür
dolunaymomsss Unicorn67 2 yaşında bende gördükçe kendisi istiyor bilinçsiz belki de ama deldirelim mı küpe takalım diyorum hihi diyor 🥲
Aselkusum16 Unicorn67 delerler hiç erken değil bence çocuk onunla büyüdüğü için alışıyor hem bir sorunda olacağını sanmıyorum zaten eve gelince bir zeytinyağ yada kantaron yağı sürersiniz oldu bitti maşallah 🥰
Unicorn67 Aselkusum16 evet ben mesela küpe takamiyorum taksamda bı sure sonra çıkartıyorum benim kulağımda geç delinmiş 😌 alisamiyorum birturlu
Busbus34 Unicorn67 kızım 5 bucuk ayllıkken deldirdim şuan 2 bucuk yaşında aklı ermeden deldirmek mantıklı hiç zorluk çekmedim aklı erdiği zmn deldirseydim zor olurdu bence
Zumra_Fatma denizahsen sivasda yapmiyorlar heleki kuyumcularda yapmiyo cnkuu saglik bakaninddan uyari gelmis 1 yasdan kucuk cicuklarin delinmesine ceza varmis diye artik yalan mi dogru mu bilemiyorum