Zumra_Fatma bal67 kizimin dogum gunune 1 ay kala deldirdim bu arada 1 yaşindayken yani ama nedense kuyumcular delmiyor saka gibi gumusciye gitmistim
bal67 Sunseet inşallah sorunsuz olur ben daha erken düşünüyorum 6-7 ayllikken ama delerlermi bilemoyorum
bal67 Zumra_Fatma evet çoğu yer delmiyor bende 6 aylıkken falan deldirmek istiyorum ama erkenmi olur ki
Azraada58 bal67 dogum gününden sonra deldirdim ilk delerken agladı sonra hic aglamadı oda yabancı birilerini görünce korktu 1 hafta kaldı küpeler 1 hafta sonra kendi küpelerimizi taktık
Aselkusum16 bal67 7 aylıktı deldirdik alışsın diye ağlamadı bile hiç sorun olmadı şuan 2,5 yaşında küpelerini seviyor ve çekiştirmiyor bile
Zumra_Fatma bal67 aslinda bende 6 aylik iken deldirmek istiyordum ama cok erken dediler ve cok agriyor gercekden
Aselkusum16 bal67 delerler hiç erken değil bence çocuk onunla büyüdüğü için alışıyor hem bir sorunda olacağını sanmıyorum zaten eve gelince bir zeytinyağ yada kantaron yağı sürersiniz oldu bitti maşallah 🥰
Fyzelf bal67 kızım 8 aylık ben deldirmek istemiyordum ama babası çok istediği için deldirmeye götürdük ama yavrumun kulakları küçük olduğu için tabancaya tam oturmadı o yüzden deldiremedik 😀 gidip bi gösterin belki deldirmezler
Guzelanne19 bal67 hicc kıyamadım ben içim eridi halada oyle yapamıyorum kendi ne zaman isterse ozaman şimdide bir ustiyo bir istemito 3 yaşında
bal67 Fyzelf benim bebeğim henüz küçük benimde eşim sordu bugün ne zaman deliniyor diye bende merak ettim 🤣 acaba kaç aylıkken deliniyor diye