Betulsark Feyzosumunannesi yaa çok tatlı olmuş bir ay daha bekleyip tam gününüze getirseymişsiniz keşke 🤣🤣
Kepekekmegi Betulsark millet filmden sonra hamile kalır biz öncesinde kalmışız bir terslik var bu işte 😂😂
Betulsark defnemommm bende denemeden önce ilk doktora gittim her hangi bir şey varsa önce tedavi edelim sonra çocuk yapalım diye 1 seneyi buldu işte 😂
Betulsark sevimailesi ayy benim eşimin kuzeni düğününde bir hafta önce reflü başlamış birmiş evlendiği gün hamile kalmış bebeği evliliğinden bir hafta büyük olarak görünüyordu 😂
Betulsark sezer2022 çok yıpratıcı bir süreçti her ay yuvaletten çıkıp adet oldum demek çok zordu eşime bunu söylemek bile istemiyordum iki gün gecikince boş bir sevinç.
Betulsark Gizmokzilla valla nasipleri varsa geliyorlar biz planlı diyoruz ama rabbimin planı bizim değil 😂
Betulsark Bir_bebek_bir_anne çok zor bir süreç gerçekten benim ki büyük tedaviler değildi tüp bebek falan yapanları o kadar iyi anlıyorum ki
3yasakadarsifirekran Betulsark Evlendikten 32 ay sonra planlayarak hamile kaldım, öncesinde hapla korunuyordum 😆
Betulsark Fetiye06 Allah bağışlasın uzun ömürler versin insallah 🙏🏼❤️ sürecin binde birini yaşadım psikolojim dağıldığım size iyi sabır vermiş
Fetiye06 Betulsark daha sonrasında da sabır gerekti prematüre doğdu güzel gunlerimizi göz yaşıyla hatırlamak çok zor ama çok şükür şuan yanımda sağlıklı elhamdülillah demek düştu dilimize