Betulsark Biz evlendik bir buçuk sene sonra düğünümüz oldu ve bebek yapmaya karar verdik ama olmadı tedavi görüyordum 10 ay o ay Almanya’ya gittim tedavi olamadım ertesi ay yine nasip olmadı benimde canım istemiyordu bi baktım o ay hamile kalmışım😂 planlı bir sürpriz oldu bizim minnak 😂🥰
ymnmhrr Betulsark ilk bebeğim evlendikten 1 ay sonra bilerek oldu şuan 2.5 yaşında. Kızım da oğlum 4 aylıkken hamile olduğumu öğrendim korunurken çok büyük sürpriz oldu ama iyi ki de oldu o da şimdi 1.5 yaşında. Çoook zor ama çok güzel ♥️
Feyzosumunannesi Betulsark Evlendikten 1 buçuk ay sonra hamile kaldım,isteyerek🌸 1. Yıl dönümümüzde kızım 39 günlüktü🤍
Kepekekmegi Betulsark 3 defa kayıp yaşadım bebek planlıyorduk fakat rahim filmi çektirecektim filmden sonra olsun diyorduk neyse regl olmayı bekliyordum film çektirmek için ama olamadım 😂
Betulsark Feyzosumunannesi yaa çok tatlı olmuş bir ay daha bekleyip tam gününüze getirseymişsiniz keşke 🤣🤣
Betulsark defnemommm bende denemeden önce ilk doktora gittim her hangi bir şey varsa önce tedavi edelim sonra çocuk yapalım diye 1 seneyi buldu işte 😂
sevimailesi Betulsark evlendigim gunn kaldım 😬😬 Ne plan ne korunmaya kalmadan zaten istiyordum ama Bi 3 4 ay sonrasi içindi olsun iyiki oldu oglum🤗💕
Betulsark sevimailesi ayy benim eşimin kuzeni düğününde bir hafta önce reflü başlamış birmiş evlendiği gün hamile kalmış bebeği evliliğinden bir hafta büyük olarak görünüyordu 😂
Tubatgn Betulsark Olursa olur olmazsa olmaz kafasıyla 22 mayısta evlenip 18 haziranda hamile olduğumu öğrendim 💃💃
sezer2022 Betulsark tedavi dönemi olmayıp kendiliğinden olanları çok duydum 🥰 bizimkide planlıydı aylarca olmadı sonra düşük oldu,, yine olmadı sonunda erdik muradımıza
Betulsark sezer2022 çok yıpratıcı bir süreçti her ay yuvaletten çıkıp adet oldum demek çok zordu eşime bunu söylemek bile istemiyordum iki gün gecikince boş bir sevinç.
belinay0316 sezer2022 bende onlardanim 10 sene tedavi ilac sebepsiz infertilite idi babamı kaybettim eşime dedim ben düşünmüyorum artık bebek geride birakicam evladımı üzülecek bizim için diye duygusal dusunrken mucizem geldi kızım 4 aylık çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin
Beraninannesii Betulsark Plansız oldu ama bebeğim olsun istiyordum düğününden 19 gün sonra hamile olduğumu öğrendim ilk günden kalmışım 🥰😍
Sevval1507 Betulsark yedi yıllık sevgililik bir yıl nisanliliktan sonra artık yeter bir renk gelsin su hayata dedik 😂 bir buçuk yıl korunup korunmayı bıraktığım ay rabbim nasip etti evladımı elhamdülillah isteyen ve bu sorumluluğu taşıyabilecek herkese nasip etsin. Şuan 4 aylık❣️
Gizmokzilla Betulsark yaa işte beklemediğin anda gelmiş senin bebişşş 🥲 ben de evlendikten 3 ay sonra sadece 1 kere acaba çocuğumuz olsa mı dedik korunmadık sonra vazgeçtik sonra hamile olduğumu öğrendim 😅😅 bizim ki de planlı bir sürpriz olduuu ❤🔥😅
Betulsark Gizmokzilla valla nasipleri varsa geliyorlar biz planlı diyoruz ama rabbimin planı bizim değil 😂
pasaklisinkukuli Betulsark beş yıllık evliliğin sonunda acaba yapsak mı derken süpriz sayılabilecek şekilde geldi 😁
Bir_bebek_bir_anne Betulsark bazen psikolojik oluyor insan kendini çok baskı altında bırakıyor istemeden . Bizim 4 senelik ilişkimiz vardı sonra evlendik ilk denemede olmadı çok stres oldum çok istiyorduk çünkü sonraki ay oldu şükürler olsun.
Betulsark Bir_bebek_bir_anne çok zor bir süreç gerçekten benim ki büyük tedaviler değildi tüp bebek falan yapanları o kadar iyi anlıyorum ki