ahahahaaa eymenin_annesi34 Ver canım sonra tadımlık için bişi bulamicaksin çünkü pütürlü gıdaya geçene kadar herşeyi tattirin
sadekahve_bitter eymenin_annesi34 brokoli ve karnıbahar 9. Ayda önerilir gazlı besin olduğundan sindirim zorluğu yapabilir bebişe
Artemiss_ eymenin_annesi34 patatese alerjisi çıkmadı bebeğimin ama tatlı patatese alerjisi çıktı onu da ayrıca deneyin ne olur ne olmaz 😂
sadekahve_bitter eymenin_annesi34 üst üste patates kabızlık yapar araya kabak ıspanak bişey ekleyin Patatesi de yine 3 gün kuralıyla verin doktorumuz patatesin alerji yaptığı hastası olduğunu söylemişti
eymenin_annesi34 sadekahve_bitter ay iyi bari hiç denetmeden bunj bilmem iyi oldu hiç bulaşmıyım onlara bari başka o zaman tattıracağım bir şey kalmıyor sebze olarak ıspanak falanda sonra dimi
Artemiss_ eymenin_annesi34 5 saat sonra çıktı canım kakasında kan vardı vücudu kızardı top top vermeyi kestim hemen düzeldi doktorumuza da yazdım verme ondan daha dedi. Diğerlerinde olmadı çok şükür ama 10 aylık hala 3 gün kuralı ile veriyorum yeni verdiğim şeyleri korktum 😟
sadekahve_bitter Eslemsi_04 o kadar değişik patates tipleri var ki mor bile vardı markette Orta ve güney Amerika kökenliymiş tatlı patates dış güçler diyorum 😂😂😂😂
Alerjikrinit eymenin_annesi34 çocuklar yesin tabi en güzel şeyleri. Ben de avakadoya çok heveslenmiştim. Doktor dedi ki ek gıda evde yemek yemesine alıştırma süreci. evde Yapmayacağın şeyleri tattırma. Yani boşa vermeyin o parayı
eymenin_annesi34 Alerjikrinit aslında çok mantıklı yani bziim şahsen evde yediğim ıspanak pırasa kabak taze fasulye semizotu patlıcan gibi gibi şeyelr yani doğru diyorsunuz
Alerjikrinit eymenin_annesi34 evet doktorumuz bu konuda çok güzel yönlendirdi bizi gerçekten uzun süre de bütün sebzelerden yedi
tekbasimabakiyorum eymenin_annesi34 adları patates ama içerikleri çok farklı. Biri lif zengini, biri de tam tersi. Ama patates alerjisi olan kimse duymadım, patates için 3 gün kuralı uygulamamıştım ben
eymenin_annesi34 tekbasimabakiyorum bende ilk defa duydum sebze olarak en çok hangileri alerjik acaba