Alerjikrinit eymenin_annesi34 evet doktorumuz bu konuda çok güzel yönlendirdi bizi gerçekten uzun süre de bütün sebzelerden yedi
tekbasimabakiyorum eymenin_annesi34 adları patates ama içerikleri çok farklı. Biri lif zengini, biri de tam tersi. Ama patates alerjisi olan kimse duymadım, patates için 3 gün kuralı uygulamamıştım ben
eymenin_annesi34 tekbasimabakiyorum bende ilk defa duydum sebze olarak en çok hangileri alerjik acaba
tekbasimabakiyorum eymenin_annesi34 domates, kabak, bakla, patlıcan, kereviz. Bunlar alerji ihtimali yüksek ürünler
sadekahve_bitter Eslemsi_04 o kadar değişik patates tipleri var ki mor bile vardı markette Orta ve güney Amerika kökenliymiş tatlı patates dış güçler diyorum 😂😂😂😂
Fetiye06 eymenin_annesi34 bence bal kabağı tattirin iki patates üst üste kabızlık yapar bal kabağı bağırsağa iyi gelir arada geçiş olur ayyy en güzel zamanlari size söylerken bile heyecanlandım 😍😍
Fetiye06 eymenin_annesi34 bence en güzel zamanı ne versen yiyor alerji olmadığı sürece sıkıntı olmuyor büyüdükçe aksilesiyorlar bizimki ağızda tutma öğrendi şimdi onu yenmeye çalışıyorum tadını çıkarın
eymenin_annesi34 Fetiye06 bizimkide aynısı olur şimdiki çocuklar çok fena patates verdim bugün resmen kafasını çevirip tükürüyor geri vermiyimmdiye 😒😂
Fetiye06 eymenin_annesi34 olmasın inşallah tüm bebeklere dua ediyorum inanın iştahlı bohle her kaşığa ağzını açan bebekler olsun anneler hiç uzulmesin
eymenin_annesi34 tekbasimabakiyorum o zaman kabak vermemelimiyim acaba bal kabağı normal kabak verecektim ama
Artemiss_ eymenin_annesi34 5 saat sonra çıktı canım kakasında kan vardı vücudu kızardı top top vermeyi kestim hemen düzeldi doktorumuza da yazdım verme ondan daha dedi. Diğerlerinde olmadı çok şükür ama 10 aylık hala 3 gün kuralı ile veriyorum yeni verdiğim şeyleri korktum 😟