Feyzosumunannesi GericekilmeKorunmaDegill 2 hafta once taktırdım bende. Adetimin 3. Günüydü. Adetin bitince ilişki serbest dedi. 🤣 20 gün demedi🙄 Lavobada batma filan da olmadı şükür 🙏
_xAzrax_ GericekilmeKorunmaDegill yarın bende taktırmaya gidicem bu postu gördüğüm iyi oldu 1 nebze korkumu hafifletti mskddmnfjd
ALPARSLAN_bey GericekilmeKorunmaDegill bende doğum yapalı 8 ay oldu fakat daha adet olmadım taktırmak istiyorum ama böyle takarlarmi acaba geri çekilmeyle korunuyorum 😂😂🤭
ikiprensannesi12 GericekilmeKorunmaDegill sorun o zaten 2.dogumumda aşırı zor gectı düşünmek ıstemyrm aklımdan bu tek o sılınsn ıstyrm o yüzden korkuyorum
_xAzrax_ GericekilmeKorunmaDegill naneleri yerken korkmadım spiral takarken korkmam herhalde öyle hissediyorum jxhxjsksgdj
bananeabiya Cennetkokulum___ ay niye kızz? Ben de taktırırsam beleşe taktırayım diyordum sağlık ocağındakiler sıkıntılı mı 🫢
Cennetkokulum___ bananeabiya fenomen bacimiz sağlık ocağı kondomundan hamile kaldı da o yüzden güven olmaz 🤣🤣 @GericekilmeKorunmaDegill o yüzden dedim yani
bananeabiya Cennetkokulum___ aaaaa tövbeler olsun tam travma 🫢 hastanede taktırırım o zaman taktıracak olursam.