GericekilmeKorunmaDegill Cennetkokulum___ yaaaa doktor spirali gösterınce içimden o gectı 😁😁buda elımde kalır
Cennetkokulum___ GericekilmeKorunmaDegill geçmiş olsun bol bol korur inşallah 😅😅 Benim de aklımdan geçiyor ama doğum yaptım yapalı muayene bile olmadım hala 🤣 2 yıl olacak
GericekilmeKorunmaDegill ikiprensannesi12 aslında şöyle dusunelım biz dogum yaptık hani en zoru oydu. küçücük aletın ne korkusu olacakki 😁
Emirin_Annesi10 GericekilmeKorunmaDegill doğum travmasından sonra ne spiral taktırmak hastanenin önünden geçmedim allahım uzak eylesin
_xAzrax_ GericekilmeKorunmaDegill yarın bende taktırmaya gidicem bu postu gördüğüm iyi oldu 1 nebze korkumu hafifletti mskddmnfjd
ikiprensannesi12 GericekilmeKorunmaDegill sorun o zaten 2.dogumumda aşırı zor gectı düşünmek ıstemyrm aklımdan bu tek o sılınsn ıstyrm o yüzden korkuyorum
Hazal-askin GericekilmeKorunmaDegill bende korkuyorum ama spiral taktirmaktan değil ya kayarsa diye sürekli tedirgin olmaktan
Feyzosumunannesi GericekilmeKorunmaDegill 2 hafta once taktırdım bende. Adetimin 3. Günüydü. Adetin bitince ilişki serbest dedi. 🤣 20 gün demedi🙄 Lavobada batma filan da olmadı şükür 🙏
ALPARSLAN_bey GericekilmeKorunmaDegill bende doğum yapalı 8 ay oldu fakat daha adet olmadım taktırmak istiyorum ama böyle takarlarmi acaba geri çekilmeyle korunuyorum 😂😂🤭
_xAzrax_ GericekilmeKorunmaDegill naneleri yerken korkmadım spiral takarken korkmam herhalde öyle hissediyorum jxhxjsksgdj