sedasayan1111 sevin21 Rabbim evladınızı size bağışlasın acısıyla imtihan etmesin inşaAllah vatana millete hayırlı Salih evlat olur 🙏 buna da şükür bizimki 4 aylık oldu evde hakimiyeti ele aldı 😂
seheryavuzz Bugün bizde uyumuyoruz bütün gün tilki uykusuydu 1 saat deliksiz uyumadı ve halada uyutamıyorum🥲
ceycey_ emilia 50 günlük bebegim sabah 8 de uyandık saat 1 olcak hala uyucak delirmek ğzereyim gözünü kırpmadı daha
sevin21 sedasayan1111 sağolun Allah razı olsun sizden Allah sizinkini de size bağışlasın inşallah hayırlı evlat olur ✅ bizimkisi se 2 aylık daha 😇🌺
tamamdedimyaa emilia aldığım nefese bile uyanıyor 😂 9.30’tan beri uyutmaya çalışıyorum. Çıldıracağımmm 😵💫😵💫 birde sabah 4’te kalktık gün boyu toplasam 1.5 saat bile uyumadı
gamzegem Tam her şey düzelmişti bizimki de atak haftasina mi girdi noldu anlamadım 1 haftadır uyutmak işkence önceden ayağıma koyduğum an uyurdu sabaha kadar da uyanmazdı şimdi 2 saat ayakta sallıyorum ayakta sallamadan önce kucakta sakinlestiriyorum yoksa ağlıyor ayağımda bile🤦🏼♀️ ayaklarım tutuldu artık her gece 2 saat sallamaktan
sedasayan1111 sevin21 o da sıkı yönetim ilan etmiş evde 😂😂 az önce ablama dedim bebis 3 gündür 2 den önce uyumuyor diye yeğenim 5 yaşında teyze buna kim saati öğretti diyor gidin saati 2 he ayarlayın belki uyur 😂😂😂
Mkl Bizde de aynı durum, 9 buçuk 10da uyuttum 2 kez geri uyandı, çoğunlukla uyuduğu saat normalde, 12de zorla uyuttum, Anlaşmışlar bebişler bugün
bianne_ emilia Bizde aynı durumdayız şuan gündüz 1 kere uyudu ondan sonra sadece göz dinlendirdi akşamdan beri uyumuyo mızmız 7. Hafta içerisindeyiz atak haftasına girmemize bi kaç gün kaldı sanırım ama biz erkenden girdik galiba bi kaç gündür gece uykusu yok🤣
musti100_ 9 aylık ve yanından ayrıldığım an uyanıyor sürekli benle bırakmıyorum da ama inanılmaz bir ayrılık korkusu var sanki döndüğümde bile bir yerimi tutarak uyuyor