emilia 10 buçukta uyuttuğum bebeğim saat 12 oldu hala uyumuyor, öğlen 2 den beri ayakta. Huysuz ağlak, atak haftasına da girmişiz geçmişler olsun🥲
Barandilan emilia sanırım öyle benim bebeğimde bi 6 da kalktı 2 defa sabah uykusu yaptı yarım saatlik akşam 10 da zorla anca uyutabildim 4 aylık yeni başladı sanırım 😅 ne yemek yapabildim ne başka birşey yanından da ayrılınca bas bas bağırdı 😞 ağladım yani sinirden akşam uyuttuktan sonra da vicdan azabı çektim iş dursun bu zamanı bi daha gelmicek dedim kendi kendime ertesi gün yine aynı olay tekrar ediyo tabi 😅 rabbim hepimizin yardımcısı olsun ♥️
armilella emilia 50 günlük bebegim sabah 8 de uyandık saat 1 olcak hala uyucak delirmek ğzereyim gözünü kırpmadı daha
emilia Ayaz-25 Allah yar ve yardımcımız olsun, bende şimdi zar zor uyuttum. Akşam yemeğimi şimdi yiyorum düşünün halimi. 🥲
sedasayan1111 sevin21 Rabbim evladınızı size bağışlasın acısıyla imtihan etmesin inşaAllah vatana millete hayırlı Salih evlat olur 🙏 buna da şükür bizimki 4 aylık oldu evde hakimiyeti ele aldı 😂
seheryavuzz Bugün bizde uyumuyoruz bütün gün tilki uykusuydu 1 saat deliksiz uyumadı ve halada uyutamıyorum🥲